Escape Hunt Maastricht

GROEPSACTIVITEIT MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

februari 27, 2016 by in category Veelgestelde vragen tagged as , , with 0 and 0

Groepsactiviteit Maastricht

 

Het maximaal aantal personen in een escape room is 5 personen (en twee escape rooms voor 6 personen) dus zoekt u een groepsuitje voor groepen tot 32 personen in Limburg dan kunt u The Escape Hunt Experience Maastricht ook exclusief huren. De groep wordt dan verdeeld over de 6 escape room en ieder team start tegelijkertijd. Wie wint dit spannende spel en weet al eerste te ontsnappen? Zorg bij het boeken dat je dan alle kamers op hetzelfde tijdstip boekt.

Escape room Maastricht - tot 30 personen

Bent u met een groep die te klein is om The Escape Hunt Experience Maastricht exclusief af te huren – dan boekt u gewoon het aantal benodigde kamers op hetzelfde tijdstip. Wij combineren boekingen niet dus wanneer u het spel in de escape room met 3 speelt komen er geen andere spelers bij.

We raden aan om de kamers in teams van 4-5 mensen te spelen. Door als team krachten en intelligentie te bundelen is de kans dat je binnen 60 minuten ontsnapt uit een van onze game rooms groter dan in je eentje… De kracht van de groep tijdens deze groepsactiviteit is groter dan de individuele kracht van de spelers.

Beleef een super spannende groepsactiviteit in het Limburgse Maastricht. Wij zijn gevestigd op de Boschstraat in het centrum van Maastricht en kijken uit over het historische Raadhuis op de markt. Een fantastische setting voor een fantastisch groepsuitje in Maastricht.

 

Markt - Boschstraat Maastricht Restaurant Maastricht - De Gouverneur Maastricht Restaurant Maastricht: Beeze Raadhuis Maastricht