Escape Hunt

GROEPSACTIVITEIT MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Groepsactiviteit Maastricht

The Escape Hunt Experience Maastricht is zeer geschikt voor een groepsactiviteit voor grote groepen. Tot 36 personen kunnen gelijktijdig een escape room spelen. De groep wordt verdeeld over de 6 escape rooms en ieder team start tegelijkertijd. The Escape Hunt is bij grote groepen exclusief verhuurd. Wie wint dit spannende spel en weet al eerste te ontsnappen? Zorg bij het boeken dat je dan alle kamers op hetzelfde tijdstip boekt of mail ons [email protected].

Bent u met meer dan 36 personen? Neem dan ook eens contact met ons op. Er kan een arrangement samengesteld worden met bijvoorbeeld een wijnproeverij bij Thiessen, een bierproeverij bij De Gouverneur of een andere activiteit. Kijk alvast eens naar onze arrangementen.

Escape room Maastricht - groepsactiviteit tot 36 personen

Bent u met een groep die te klein is om The Escape Hunt Experience Maastricht exclusief af te huren – dan boekt u gewoon het aantal benodigde kamers op hetzelfde tijdstip. Wij combineren boekingen niet dus wanneer u het spel in de escape room met 3 personen speelt komen er geen andere spelers bij. Er kunnen 2 tot 36 personen gelijktijdig spelen. De escape rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers.

We raden aan om de kamers in teams van 4-5 mensen te spelen. Door als team krachten en intelligentie te bundelen is de kans dat je binnen 60 minuten ontsnapt uit een van onze game rooms groter dan in je eentje… De kracht van de groep tijdens deze groepsactiviteit is groter dan de individuele kracht van de spelers.

Beleef een super spannende groepsactiviteit in het Limburgse Maastricht. Wij zijn gevestigd op de Boschstraat in het centrum van Maastricht en kijken uit over het historische stadhuis met de allure van een stadspaleis op de markt. Een fantastische setting voor een fantastisch groepsuitje in Maastricht.

 

Markt - Boschstraat Maastricht Restaurant Maastricht - De Gouverneur Maastricht Restaurant Maastricht: Beeze Raadhuis Maastricht