Escape Hunt

BEDRIJFSUITJE MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest in Maastricht

 

Boek het ultieme bedrijfsuitje of personeelsuitje en speel met management team of collega’s in één van de 6 escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. The Escape Hunt Experience organiseert de meest unieke en spannende bedrijfsuitjes van Maastricht  – leer de collega’s eens op een andere manier kennen en daag elkaar uit om in teams tegen elkaar te spelen. Voor grotere groepen is het ook mogelijk de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht exclusief af te huren en kunnen wij ook arrangementen op maat verzorgen inclusief gewenste catering.

teamuitje Maastricht - groepsfoto voor de Escape Hunt Maastricht

De 6 escape rooms met hun 3 ultiem spannende spellen staan garant voor een unieke belevenis! In elk van de 6 escape rooms kunnen maximaal vijf personen spelen (en twee escape rooms voor 6 spelers). Na de ontvangst door onze gastvrije game manager en de briefing in de escape room krijgt u 60 minuten de tijd om het spel te spelen en te ontsnappen. We gaan terug in de tijd met onze 3 thema’s te weten:

The Missing Maiden

In deze game moet je de oplossing zoeken voor de verdwenen Charlotte Wolter – een beroemde actrice uit Oostenrijk die op onverklaarbare wijze verdwenen is terwijl de bruiloft met haar Stefan al over een uur begint..

Deadly Family Affair

De schatrijke Edouard de Beaumont valt dood neer na een uitbundig familie diner? Wat zit hier achter – wie krijgt de erfenis? Wordt dit mysterie opgelost alvorens de eetkamer voor eeuwig verzegeld wordt?

Shipwrecked on Cannibal Cove

Na een storm komt de Foruyn (VOC schip uit 1723) in de problemen en lijdt schipbreuk op een verlaten eiland. Bemanningsleden verdwijnen per uur, lukt het jullie te ontsnappen voordat de laatste 60 minuten voorbij zijn?

Groepsuitje Maastricht - The Escape Hunt Experience Maastricht Vrijgezellenuitje Maastricht - The Escape Hunt Experience Maastricht Teambuilding Maastricht bij The Escape Hunt Experience Teambuilding Maastricht bij The Escape Hunt Experience