Escape room Maastricht

Over Ons Here

Over Ons The Escape Hunt Experience
Maastricht – 6 Escape Rooms

het ultieme live escape room spel

In mei 2016 opende The Escape Hunt Experience Maastricht haar deuren in een schitterend historisch pand aan de Boschstraat, uitkijkend over de Markt met haar statige Raadhuis.

Met 6 escape rooms in 3 verschillende thema’s wordt The Escape Hunt Experience Maastricht DE locatie voor groepsactiviteiten in Maastricht voor een dagje uit in Maastricht, familiedag of gezinsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen, teambuilding activiteiten en kinderfeestje (vanaf 11 jaar). Al onze kamers zijn minimaal geschikt voor 2 tot 5 personen. 1 kamer in het thema Family Affair en 1 kamer in het thema Shipwrecked on Cannibal Cove zijn geschikt voor zelfs 6 personen.

Voor een kinderfeestje wordt de moeilijkheidsgraad aangepast zodat kinderen van 11 tot 15 de escape room ook succesvol kunnen ontsnappen.

Wie is uw escape room gastheer in Maastricht?

Lex Nijenhuis is de eigenaar van The Escape Hunt Experience Maastricht en heeft een lange staat van dienst in de internationale hotellerie. Na het afronden van de Hotelschool in Leysin (Switzerland) werkte hij in gerenommeerde internationale hotels in Zwitserland, Duitsland en Nederland. Na zoveel jaar vond Lex het tijd worden eigen ondernemer te worden en gaat met The Escape Hunt Experience Maastricht een spannende uitdaging aan.

Wat tref je aan bij The Escape Hunt Experience Maastricht?

De vestiging in Maastricht biedt 6 escape rooms met drie verschillende originele spellen en een prachtige lounge. Het statige historische pand is de perfecte setting voor de escape rooms die je terug brengen naar lang vervlogen tijden.

Ontsnap jij uit onze escape rooms?

6 Escape rooms met 3 super spannende thema’s!

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende thema’s. Welk thema past het best bij jou?

The Missing Maiden

Charlotte Wolter, de dochter van een midden klasse familie, is een beroemde Oostenrijkse actrice. Ze is verloofd met Stefan Zaan, een jonge – welgestelde man uit een rijke Maastrichtse familie. Op de morgen van de bruiloft kan Stefan zijn bruid nergens vinden. Stefan en zijn familie zijn in grote paniek en zijn bang dat ze ontvoerd is en durven het niet openbaar te maken uit angst voor de gevolgen voor Charlotte maar de bruiloft start al over een uur…Lukt het jou in 60 minuten Charlotte terug te vinden?

Deadly Family Affair

Als beroemde detectives – rustig thuis op de bank – worden jullie met de hoogste urgentie gevraagd om een gruwelijke misdaad op te lossen. Het verhaal speelt zich af eind 1800 bij de familie Beaumont in Maastricht die hun imperium Beaumont Metaalindustrie in 1866 oprichtten. Na een uitbundig familie diner bij de familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt en de politie zit muurvast in het onderzoek. De advocaat ruikt onraad – was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood? Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove

In 1723 vaart kapitein Pieter Westrik met 225 bemanningsleden uit op de Fortuyn (een schip eigendom van de Kamer Amsterdam en de Vereenigde Oostindische Compagnie) vanaf Texel naar Batavia.  Na een storm komt het schip in de problemen en jullie lijden schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie ontwaken en weer bij bewustzijn komen zien jullie dat het schip is geplunderd en dat bemanningsleden per uur door onverklaarbare redenen verdwijnen. Lukt het jullie het eiland te verlaten binnen 60 minuten – want dan is ook jullie tijd op..!

“Awesome experience…”       “Geweldige 60 minuten!”      “Great game for the family!”      “Spanning en sensatie maar ook gezellig en voor iedereen te doen”        “Surprisingly tense”

Over The Escape Hunt Experience op TripAdvisor

Beleef een spannend avontuur

Bij The Escape Hunt Experience Maastricht vragen we het uiterste van je in het ontrafelen van de escape room mysteries. Je wordt gastvrij ontvangen door onze enthousiaste game manager in onze sfeervolle lounge waarin je je al direct terug waant in lang vervlogen tijden. Dan volgt de briefing in één van de zes escape rooms en begint het spel – de klokt tikt de komende 60 minuten af – gaat het jou en je team lukken te ontsnappen? Om te kunnen ontsnappen uit de game room wordt het uiterste gevraagd in samenwerking, creativiteit en inventiviteit. Maak gebruik van elkaars vaardigheden en vier gezamenlijk de overwinning! Naderhand kunt je je ervaringen delen onder het genot van een kopje koffie of thee in onze lounge. Natuurlijk ontbreekt het foto moment niet – compleet in de authentieke Escape Hunt kleding om je ervaring thuis en online te delen.

The Escape Hunt Experience Maastricht

  • 6 privé escape rooms
  • Per escape room kun je met 2 tot maximaal 5 personen spelen (en 2 escape rooms geschikt voor 6 spelers)
  • Geschikt voor groepen tot 32 spelers
  • We combineren boekingen niet – boek je met 2 personen dan heb de escape room helemaal privé
  • Tijdens het spel houdt de game manager jullie voortgang in de gaten en kan je eventueel voorzien van een tip wanneer dit nodig is
  • Gelegen in hartje Maastricht
  • Bushalte voor de deur
  • Parkeren kan in QPark of gratis bij Park+Ride – ieder kwartier rijdt de bus voor slechts € 1.00
  • Spannende en uitdagende spellen met een “touch of Maastricht”
  • Onvergetelijk fotomoment na afloop – duik de verkleedkist in en leg je team vast voor het thuisfront.

 

The Escape Hunt Experience Maastricht –  een unieke ervaring!

Daten in een escape room

The Escape Hunt Experience maakt het als enige mogelijk om met een groep vanaf 2 personen een escape room te spelen! Helemaal privé – wij combineren groepen niet zodat je de een fantastische ervaring met z’n tweetjes kunt ervaren. Is jullie relatie bestand tegen de tijdsdruk en lukt het jullie te ontsnappen in 60 minuten..?

Familiedag – Gezinsuitje

Met de komst van internet en online spellen worden er bijna geen gezinsspellen gespeeld. Verenig de wensen van de hele familie met het spelen van een escape room bij The Escape Hunt Experience. De gezelligheid om gezamenlijk met de hele familie een activiteit te doen met de spanning en sensatie die kinderen in online en interactieve gaming zoeken. Wie is de slimste mens bij jullie thuis?

Vrijgezellenfeest

Voor groepen of een actief vrijgezellenfeest voor vrouwen of mannen is het spelen van een escape room een perfecte groepsactiviteit en gemakkelijk in te plannen bij een bezoek aan Maastricht. Ook bij het plannen van een weekendje Maastricht kun je bij ons terecht want we zijn 7 dagen per week geopend, ook op vrijdagavond, zaterdag en zondag!

Teambuilding & Teamuitje

Teambuilding of een teamuitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht geeft een impuls aan de samenwerking en sfeer binnen uw team. Laat management teams binnen uw bedrijf tegen elkaar spelen in onze escape rooms en ontdek wie de slimste mens is binnen uw bedrijf. Wij bieden een uniek aanbod van spelen en arrangementen waarin spanning en plezier voorop staan.