Escape Hunt

Over Ons Here

[ish_headline align=”center” color=”color3″]Over ons [/ish_headline]

The Escape Hunt Experience Maastricht ligt in het centrum van Maastricht aan de historische Markt met het stadhuis met de allure van een stadspaleis en op slechts 5 minuten lopen van het mooiste plein van Nederland; het Vrijthof.

Het pand waarin de kamers gevestigd zijn is een Rijksmonument van rond 1800. De kamers zijn allemaal gethematiseerd rond de zeer welvarende familie Beaumont die het pand bouwden waarin The Escape Hunt Maastricht gevestigd is. The Escape Hunt Experience Maastricht heeft 6 escape rooms in 3 verschillende thema’s. Ieder thema heeft een origineel spel. In al deze spellen nemen we jou mee naar de 19de eeuw. De escape rooms en prachtige lounge in het historische pand zijn zo ingericht dat je terug gebracht wordt naar lang vervlogen tijden. Terug in de tijd, maar met alle gemakken van nu!

Door de verschillende gethematiseerde escape rooms en de locatie is The Escape Hunt Experience Maastricht dé plek voor groepsactiviteiten in Maastricht. Voor een dagje uit, een familiedag, gezinsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteiten of een kinderfeestje.  Je kunt je escape room ook nog combineren met een lekker hapje of drankje bij één van onze buren. 

Al onze kamers zijn geschikt voor 2 tot 6 personen.  In totaal kunnen er 36 personen gelijktijdig een escape room spelen. Ben je met nog een groter gezelschap? Voor groepen tot 50 personen kunnen we een extra detective spel organiseren in de lounge. 

Voor een kinderfeestje wordt de moeilijkheidsgraad aangepast zodat kinderen van 11 tot 15 jaar de escape room ook succesvol kunnen ontsnappen.

 

 

 

[ish_divider]

“Awesome experience…”       “Geweldige 60 minuten!”      “Great game for the family!”      “Spanning en sensatie maar ook gezellig en voor iedereen te doen”        “Surprisingly tense”

Over The Escape Hunt Experience op TripAdvisor

[ish_divider]
[ish_divider][ish_divider][ish_headline tag_size=”h3″ align=”center” global_atts=”yes” style=”min-height: 50px;”]Daten in een escape room[/ish_headline]

The Escape Hunt Experience maakt het als enige mogelijk om met een groep vanaf 2 personen een escape room te spelen! Helemaal privé – wij combineren groepen niet zodat je de een fantastische ervaring met z’n tweetjes kunt ervaren. Is jullie relatie bestand tegen de tijdsdruk en lukt het jullie te ontsnappen in 60 minuten..?

[ish_divider][ish_divider][ish_headline tag_size=”h3″ align=”center” global_atts=”yes” style=”min-height: 50px;”]Familiedag – Gezinsuitje[/ish_headline]

Met de komst van internet en online spellen worden er bijna geen gezinsspellen gespeeld. Verenig de wensen van de hele familie met het spelen van een escape room bij The Escape Hunt Experience. De gezelligheid om gezamenlijk met de hele familie een activiteit te doen met de spanning en sensatie die kinderen in online en interactieve gaming zoeken. Wie is de slimste mens bij jullie thuis?

[ish_divider][ish_divider][ish_headline tag_size=”h3″ align=”center” global_atts=”yes” style=”min-height: 50px;”]Vrijgezellenfeest[/ish_headline]

Voor groepen of een actief vrijgezellenfeest voor vrouwen of mannen is het spelen van een escape room een perfecte groepsactiviteit en gemakkelijk in te plannen bij een bezoek aan Maastricht. Ook bij het plannen van een weekendje Maastricht kun je bij ons terecht want we zijn 7 dagen per week geopend, ook op vrijdagavond, zaterdag en zondag!

[ish_divider][ish_divider][ish_headline tag_size=”h3″ align=”center”]Teambuilding & Teamuitje[/ish_headline]

Teambuilding of een teamuitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht geeft een impuls aan de samenwerking en sfeer binnen uw team. Laat management teams binnen uw bedrijf tegen elkaar spelen in onze escape rooms en ontdek wie de slimste mens is binnen uw bedrijf. Wij bieden een uniek aanbod van spelen en arrangementen waarin spanning en plezier voorop staan.