Escape room Maastricht

Escape Kidsparty

20190414 escape kidsparty okeJe hoeft niet lang na te denken over een leuk kinderfeestje in Maastricht! De Escape Kidsparty bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een spannend en uitdagend kinderfeestje voor alle jarigen van 11 tot 15 jaar. In de escape room moeten de kinderen puzzelen en actief speuren naar hints om verder te komen in het spel. Als het even niet lukt, dan helpen de medewerkers van The Escape Hunt Experience graag! Voor kinderfeestjes passen wij onze escape rooms volledig aan. Het thema is hetzelfde als bij een ‘volwassen’ escape room, de rest van het spel wordt helemaal aangepast aan het niveau van de kinderen.

The Escape Kidsparty bestaat uit een escape in één van de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een kinderfeestje in Maastricht. Onze ervaring is dat kinderen de escape room Shipwrecked on Cannibal Island het leukste spel vinden. Voor kinderen (11 tot 15 jaar) passen wij de escape room volledig aan zodat de escape voor de kinderen leuk is én het ook mogelijk is om succesvol te ontsnappen.

The Escape Kidsparty – All-in voor € 90,-

Inclusief:
– Een escape room naar keuze – 60 minuten tijd voor de spannende ontsnapping
– Hilarische groepsfoto
– Drankje en koekje na afloop

Voorwaarden:
– Mogelijk voor kinderen van 11 tot 15 jaar
– Maximaal 7 kinderen per kamer
– Maximaal 2 kamers per uur
– Per kamer is de begeleiding van 1 volwassenen vereist, de volwassenen mag gratis meedoen

The Escape Kidsparty reserveren?
Mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Kinderfeestje’

2 Comments

 • Monique
  on 07/11/2018 Beantwoorden

  Hallo,
  Wij hebben interesse in kinderfeest escaperoom, alleen vindt onze dochter het het leukste om met haar vriendinnen samen in 1 kamer te gaan, ze zijn met 9 kan dat? Graag reactie. Grt Monique

  • Auteur
   maastricht
   on 13/11/2018 Beantwoorden

   Hallo Moninique,

   helaas is het niet mogelijk om met 9 personen in 1 escape room te gaan. Hiervoor zijn de kamers gewoonweg te klein. Als het te vol is in de kamers kan het spel niet goed gespeeld meer worden. We hebben wel alle thema’s 2 keer. U zou er dus voor kunnen kiezen om 2 dezelfde thema’s te boeken, de kinderen hebben dan toch allemaal hetzelfde spel gedaan. Uiteraard kunnen ze na de escape ook allemaal samen iets drinken en samen op de foto in één van onze sherlockoutfits.

   Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Anouk – The Escape Hunt Experience Maastricht

Add comment