Escape Hunt

10 redenen voor een bedrijfsuitje bij The Escape Hunt Maastricht

Een escape room is een perfect uitje voor ieder bedrijf. Voor zowel kleine als grote bedrijven, alle branches en leeftijdsgroepen. Wij hebben met veel succes en plezier als veel bedrijven uit de regio en ver daarbuiten mogen ontvangen. Wat maakt een escape room als bedrijfsuitje dan zo geschikt? Wij hebben 10 redenen voor een bedrijfsuitje bij The Escape Hunt Maastricht voor u op een rijtje gezet.

 1. Het is een unieke real-life activiteit
  Iedere keer dat u een escape room doet is het anders. De groep bepaald zelf het precieze verloop van het spel. Iedere keer is dus uniek en uitdagend. Alle medewerkers zijn bezig, niemand hoeft vanaf de zijlijn te kijken. Samen creëren jullie een unieke real-life activiteit.
 1. Spannende activiteit
  Terug in de tijd en een race tegen de klok. 60 minuten die ineens heel snel voorbij lijken te gaan. De adrenaline gaat harder stromen en geeft u een extra boost om de mysteries op te lossen. De verhalen in de escape rooms spelen zich allemaal af rond 1800. U gaat terug in de tijd, dat maakt het extra spannend!
 1. Laat uw hersens op een leuke manier kraken
  Puzzels, raadsels en mysteries oplossen. Dit gaat niet vanzelf. Laat uw hersens kraken om de codes te ontdekken en zo verder te komen in het spel. Komt u echt niet verder? Wij kunnen u altijd hints geven.
 1. Geschikt voor iedereen
  Onze spelers hoeven niet over de grond te kruipen, niet letterlijk obstakels te overwinnen of gevaarlijke streken uit te halen. Een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht is geschikt voor iedereen, de oudere en jongere werknemers.
 1. Geschikt voor alle niveaus
  Spelers kunnen in onze escape rooms hints vragen. Zo kunnen dus zowel de onervaren als de ervaren spelers de escape binnen 60 minuten proberen te halen. Er zijn 6 kamers in 3 verschillende thema’s – voor iedereen een geschikt thema en passende moeilijkheidsgraad.
 1. Ga de strijd aan met elkaar
  The Escape Hunt Experience Maastricht heeft van elk thema 2 kamers. Wilt u een competitie tussen werknemers? Boek dan 2 dezelfde kamers. De teams kunnen dan tegen elkaar strijden. Welk team heeft de snelste escape?
 1. Leer uw collega’s beter kennen
  De puzzels en mysteries lost u niet alleen op. Hier heeft u de hulp van uw collega’s bij nodig. Werk goed samen met uw collega’s en u zult zien dat u verder komt. U leert in de escape room uw collega’s beter en van een andere kant kennen. Dit stimuleert zeker jullie samenwerking – zowel in de escape room als op de werkvloer.
 1. Goed te combineren
  The Escape Hunt Experience Maastricht ligt in het hartje centrum van Maastricht. Een escape room hier is dus goed te combineren met een diner, wijnproeverij, bierproeverij, stadswandeling… noem maar op, de mogelijkheden zijn oneindig. We geven u graag extra tips!
 1. Geschikt voor grote en kleine gezelschappen
  Vanaf 2 tot 35 personen kunt u bij The Escape Hunt Experience terecht. Een bedrijf met meer dan 35 werknemers? Een roulatie met een escape room en andere activiteiten houdt alle werknemers een hele middag bezig.
 2. Escaped? Tijd om even bij te komen
  Na de escape kunt u alle ervaringen delen met collega’s in onze lounge. De koffie en thee staat voor jullie klaar. Ook is er de mogelijkheid om deze ervaring vast te leggen – wij maken graag een leuke groepsfoto van jullie.

Zakelijke trainingen in een escape room - deze unieke combinatie is mogelijk bij The Escape Hunt Experience Maastricht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Escape Hunt Experience Maastricht organiseert in samenwerking met Feedback Training ook unieke trainingen op het gebied van samenwerking en leiderschap.

 

Geïnteresseerd of wilt u nog wat meer informatie?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met de organisatie van het bedrijfsuitje. T: +31 (0)6 44 111 455 / @: [email protected] 

Add comment