Escape room Maastricht

Een hele middag of avond uit met vrienden of familie met het Escape & Dine arrangement in het centrum van Maastricht. Eerst een escape room spelen bij The Escape Hunt Maastricht en daarna een hoofdgerecht en een drankje bij Beez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden:  

* Minimaal aantal deelnemers vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen (per escape room)

*Reserveren verplicht. In verband met de beschikbaarheid kun je dit uitje uitsluitend telefonisch (06-44111455) of per email ([email protected]) reserveren. 

*Let op! Je boekt bij The Escape Hunt Experience Maastricht het volledige arrangement. Escape Hunt verzorgt je reservering bij Beez. Het totaal komt uit op €29,95 p.p.

2 Comments

 • Jaleesa Van der Meer
  on 21/03/2018 Beantwoorden

  Beste,

  Wij zouden graag met een groep van ongeveer 16 personen als teambuilding de escape room met het arrangement willen doen. Is dit ook mogelijk in combinatie met een lunch in de middag?

  Met vriendelijke groet,
  Jaleesa.

 • Auteur
  maastricht
  on 17/04/2018 Beantwoorden

  Beste Jaleesa,

  The Escape Hunt Experience Maastricht heeft 6 kamers in 3 verschillende thema’s. In totaal kunnen er 32 personen gelijktijdig een escape room spelen bij ons. Natuurlijk is dit ook mogelijk met het Escape & Dine arrangement als lunch. Jullie kunnen er dan bijvoorbeeld voor kiezen om voor de escape room een lunch te nuttigen bij onze buren van Beez.

  Bel of mail ons gerust. We helpen jullie graag om een teambuildingsdag samen te stellen met een escape room en lunch.
  +31 (0)6 44 111 455 / [email protected]

  Vriendelijke groet,
  Team The Escape Hunt Experience Maastricht

Add comment