Escape Hunt

Kom je naar Maastricht voor een escape room en een dagje Maastricht en wil je goedkoop parkeren in Maastricht? We geven je wat tips:

P+R Noord
Goedkoop parkeren in MaastrichtP+R Maastricht Noord is één van de mogelijkheden voor goedkoop parkeren in Maastricht. Je reist voor € 2,- p.p. (dagretour) met buslijn 10 verder naar het centrum en Randwyck. The Escape Hunt Experience ligt midden in centrum, de bus brengt je tot voor onze deur (bushalte Boschstraat/markt). Er rijden meerdere bussen per uur.

Koop je ticket voor buslijn 10 bij de automaat op het parkeerterrein. Check met dit ticket op je heen- en terugreis in en uit in de bus (net als met een OV-chipkaart).

Check vooraf het aantal vrije plaatsen!

 

Overige parkeerplaatsen 

In het centrum zijn er nog diverse andere parkeerplaatsen. Mosa Forum, Sphinx en Cabergerweg zijn het dichtste bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Zorg er altijd voor dat je ruim op tijd vertrekt! Het is vaak druk in Maastricht, zeker in het weekend. Wij vragen je minimaal 15 minuten vooraf aanwezig te zijn zodat de escape game op tijd kan beginnen. De beschikbare tijden voor een escape room vindt je hier.

Niet met de auto?

Er stoppen veel bussen voor de deur van The Escape Hunt Experience Maastricht en op korte loopafstand. Vanaf het centraal station kun je alle bussen nemen die aan de haltes Boschstraat/markt – Markt – Mosa Forum – Boschstraat/Maagdendries stoppen. Via 9292.nl kun je je reis plannen.

Lopen vanuit het centraal station is ook mogelijk. Binnen 10/15 minuutjes ben je bij The Escape Hunt Experience Maastricht.

Add comment