Escape Hunt

ESCAPE & DINEescape and dine oke

Een hele middag of avond uit met vrienden of familie met het Escape & Dine arrangement in het centrum van Maastricht. Eerst een escape room spelen bij The Escape Hunt Maastricht en daarna een heerlijke hamburger en een drankje bij Beez voor maar € 35 p.p.

Voorwaarden:  

 • Minimaal 4 personen en maximaal 5 personen per escape room. Een combinatie van meerdere kamers is mogelijk. 
 • De runderhamburger wordt geserveerd met frites. Een zalmburger of vegetarische burger kan als alternatief worden gekozen.
 • Reserveren is verplicht via [email protected]. Vermeld in je mail naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.
 • Je boekt bij The Escape Hunt Experience Maastricht het volledige arrangement. Escape Hunt verzorgt je reservering bij Beez.

3 Comments

 • Jaleesa Van der Meer
  on 21/03/2018

  Beste,

  Wij zouden graag met een groep van ongeveer 16 personen als teambuilding de escape room met het arrangement willen doen. Is dit ook mogelijk in combinatie met een lunch in de middag?

  Met vriendelijke groet,
  Jaleesa.

 • Author
  maastricht
  on 17/04/2018

  Beste Jaleesa,

  The Escape Hunt Experience Maastricht heeft 6 kamers in 3 verschillende thema’s. In totaal kunnen er 32 personen gelijktijdig een escape room spelen bij ons. Natuurlijk is dit ook mogelijk met het Escape & Dine arrangement als lunch. Jullie kunnen er dan bijvoorbeeld voor kiezen om voor de escape room een lunch te nuttigen bij onze buren van Beez.

  Bel of mail ons gerust. We helpen jullie graag om een teambuildingsdag samen te stellen met een escape room en lunch.
  +31 (0)6 44 111 455 / [email protected]

  Vriendelijke groet,
  Team The Escape Hunt Experience Maastricht

 • Van dijk
  on 21/10/2019

  Goede avond.
  Wij zouden graag gebruik willen maken van de escape room en diner.Voor de verjaardag hellaas is deze persoon jarig op 4 november.Maar dan kan niemand ivm werk ,dus wij wilde graag de zondag 3 november reserveren.Is dan toch iets mogelijk voor de jarige??En het diner os dat een vast menu of zijn er keuze’s in?Zo ja welke keuze’s??En nog een laatste vraag welke room is aan te raden wat niet eng is?Bedank voor Uw reactie terug.M.VR.GR.

Add comment