Escape Hunt

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag GRATIS bij The Escape Hunt Maastricht!

 

Een verjaardag blijft een bijzondere dag. Op zo’n bijzondere dag trakteert The Escape Hunt Experience Maastricht! Alle jarigen kunnen op hun verjaardag gratis een escape room doen*. Dat is nog eens een leuk uitje in Maastricht! Als de jarige op zijn of haar verjaardag een escape room komt doen, dan is dat voor de jarige helemaal gratis. De overige gasten betalen het reguliere tarief. Er is dus altijd 1 persoon gratis!

!! 5 voor de prijs van 4 / 4 voor de prijs van 3 / 3 voor de prijs van 2 !!

Wil jij graag je verjaardag gratis vieren bij de ultieme live escape ervaring in Maastricht? Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is er bij The Escape Hunt Experience Maastricht altijd wel een geschikte escape room voor jou te vinden. Reserveren kan makkelijk en snel via de website. Om gebruik te maken van de verjaardagsactie reserveer je voor 1 persoon minder dan de totale groep (de jarige is tenslotte gratis). Vermeld in het opmerkingen veld wie de jarige is en hoe oud hij/zij is.

Gratis verjaardag bij The Escape Hunt Experience Maastricht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? Wij hebben ook een speciaal kinderfeestjesarrangement: The Escape Kidsparty. Voor kinderen (12 tot 16 jaar) passen wij de moeilijkheidsgraad aan zodat de escape voor iedereen leuk is én het voor iedereen mogelijk is om succesvol te ontsnappen.

 

* VOORWAARDEN:

– alleen geldig op je verjaardag, op vertoon van legitimatie
– alleen geldig voor de jarige – overige personen betalen regulier tarief
– reserveren voor 1 persoon minder dan de totale groep – bij opmerkingen noteren dat het om de verjaardagsactie gaat + naam en leeftijd van de jarige
– reserveren via de website
– niet mogelijk i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen

 

Add comment