Escape Hunt Maastricht

Je hoeft niet lang na te denken over een leuk kinderfeestje! The Escape Kidsparty bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een spannend en uitdagend kinderfeestje Maastricht voor alle jarigen van 11 tot 15 jaar. In de escape room moeten de kinderen puzzelen en actief speuren naar hints om verder te komen in het spel. Als het even niet lukt, dan helpen de medewerkers van The Escape Hunt Experience graag met additionele hints. Het spel is dus niet hetzelfde als de escape room voor volwassenen.

The Escape Kidsparty bestaat uit een escape in één van de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een kinderfeestje Maastricht. Onze ervaring is dat kinderen de escape room Shipwrecked on Cannibal Island het leukste spel vinden. Voor kinderen (11 tot 15 jaar) passen wij de moeilijkheidsgraad aan. Ook voegen we additionele hints toe zodat de escape ook voor kinderen leuk is en het mogelijk is om succesvol te ontsnappen. Bij kinderfeestjes vragen wij de deelname van minimaal 1 volwassenen per kamer. Maar de meeste papa’s, mama’s, opa’s en oma’s vinden dat geen enkel probleem, juist een uitdaging!

Na de spannende escape hoef je niet meteen naar huis! Trek een echt speurderskostuum aan voor een hilarische groepsfoto. Ook staat er een drankje en een koekje voor jullie klaar.

 The Escape Kidsparty – All-in voor € 82,50

Inclusief:
– Een escape room naar keuze – 60 minuten tijd voor de spannende ontsnapping
– Hilarische groepsfoto
– Drankje en koekje na afloop

Voorwaarden:
– Mogelijk voor kinderen van 11 tot 15 jaar
– Maximaal 7 kinderen per kamer
– Maximaal 2 kamers per uur
– Per kamer is de begeleiding van 1 volwassenen vereist, de volwassenen mag gratis meedoen 

The Escape Kidsparty reserveren?
Mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Kinderfeestje’

Add comment