Escape room Maastricht

Arrangement Proef en Hunt – ism Restaurant De Gouverneur Maastricht

 

Combineer het spelen van een escape room met een unieke bierproeverij of aangeklede borrel bij Restaurant de Gouverneur in Maastricht – een uniek Belgisch speciaal bieren restaurant. Restaurant de Gouverneur ligt recht tegenover The Escape Hunt Experience Maastricht.

Restaurant de Gouverneur Maastricht - Belgisch speciaal bier

De Gouverneur beschikt over een gastronomische keuken met verse streekproducten. Overdag kun je bij de Gouverneur terecht voor een lekkere lunch met typisch Belgische gerechten, ’s avonds kun je komen genieten van een uitgebreide eetkaart en natuurlijk van een lekker speciaal biertje in een ongedwongen sfeer.

Interesse in één van de arrangementen van De Gouverneur? Via het online aanvraagformulier kunt u meer informatie opvragen en/of reserveren. Vermeld bij uw aanvraag dat het gaat om een arrangement i.c.m. een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Direct reserveren via The Escape Hunt Experience Maastricht is niet mogelijk.
T.+31 (0)43 852 1125
E. [email protected]

De Gouverneur biedt verschillende mogelijkheden aan om te genieten van echt bourgondische gastvrijheid.

Menu Escape HuntKleine Hunt Proeverij € 14.00 pp
Proef 3 speciaalbiertjes met een combiplank gevuld met heerlijke vleeswaren en kazen met boerenbrood en roomboter.

Hunt Menu bij Restaurant De Gouverneur voor slechts € 19.00 pp
Geniet van een hoofd- en nagerecht bij Restaurant De Gouverneur voor slechts € 19.00 pp – keuze uit verschillende voor en nagerechten.

Bierproeverijen:
Voor de tijdstippen 13.30 uur en 15.30 uur.

De proeverij van 13.30 uur betreft 4 proefglazen bier en kost €16,50 p.p.
De proeverij van 15.30 uur betreft 6 proefglazen bier en kost €28,50 p.p.

De ‘grote’ proeverij is ook inclusief 2 borrelplanken. Het maximale aantal dat wij hanteren is 32 gasten. Boeken: http://www.degouverneurmaastricht.nl/bierproeverij/

Borrels:
Lekker een glas bier drinken aan de bar behoort zeker tot de mogelijkheden bij ons. Echter omdat het in het weekend meestal gezellig druk is, is het wel gewenst om even te laten weten dat jullie komen zodat we daar enigszins rekening mee kunnen houden.

Diner:
Goed genieten van onze keuken is ook mogelijk voor groepen. We bieden daarvoor de mogelijkheid om dit te doen in de kelder tot 30 gasten. Het is gewenst om vooraf te keuzes door te krijgen. Standaard bieden we de keuze uit: Vlaams stoofvlees, Luikse (gehakt)ballen, sate van kip of varkenshaas en onze overheerlijke home made spare-ribs.
De prijzen variëren van €10,50 tot €18,50.

Interesse in één van de arrangementen van De Gouverneur? Via het online aanvraagformulier kunt u meer informatie opvragen en/of reserveren. Vermeld bij uw aanvraag dat het gaat om een arrangement i.c.m. een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Direct reserveren via The Escape Hunt Experience Maastricht is niet mogelijk.
T.+31 (0)43 852 1125
E. [email protected]

Restaurant de Gouverneur Maastricht - Belgisch speciaal bierRestaurant de Gouverneur Maastricht - Belgisch speciaal bierRestaurant Maastricht - De Gouverneur Maastricht

 

 

 

 

Add comment