Escape room Maastricht

Wijnproeverij Maastricht – Thiessen Wijnkoopers

 

Boek een “heerlijk” arrangement voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in Maastricht. Boek nu extra voordelig een escape room in combinatie met een wijnproeverij bij Thiessen Wijnkoopers in Maastricht.

Wijnproeverij Maastricht bij Thiessen Wijnkoopers - Boek een escape room hunt & proef arrangement

Thiessen Wijnkoopers is het oudste wijnhuis van Nederland. De schitterend gerestaureerde wijnkelders van ons historische pand in het centrum van Maastricht (loopafstand van de Escape Hunt) ademen de sfeer van voorbije eeuwen. Dit verleden vormt het fundament voor het Thiessen van vandaag en is meteen de basis voor een glansrijke, eigentijdse toekomst. Thiessen. Bij Thiessen kun je een wijnproeverij boeken, maar ook kun je er lunchen, dineren en de port-, champagne- en wijnkelders bekijken. De stadswijngaard en terras bieden een schitterende setting voor een zomer wijnproeverij.

Wijnproeverij Maastricht bij Thiessen Wijnkoopers - Boek een escape room hunt & proef arrangement

Proeven bij Thiessen Wijnkoopers is een echte beleving. Je wordt rondgeleid door de beroemde wijnkelders, de eigen wijngaard en bottelarij en het prachtige historische pand.  Nadien proef je schitterende wijnen onder begeleiding van één van de wijnexperts. Bij mooi weer vindt de wijnproeverij buiten plaats op onze binnenplaats met stadswijngaard.

Wekelijkse rondleiding en wijnproeverij € 24,95 pp

Vrijdag 17,30 – 19.30 / Zaterdag 15.00 – 17.00 uur / Zondag 14.00 – 16.00 uur

– Proeverij van 6 wijnen
– Rondleiding door de wijnkelders, bottelarij en stadswijngaard
– Inclusief water, brood en luxe kaassoorten
– Duur: circa 2 uur
– Voor individuele gasten of gezelschappen met minder dan 12 personen

Voor grotere gezelschappen is een proeverij op aanvraag mogelijk, ook op andere dagen/tijden. Een proeverij bij Thiessen is ook mogelijk als u met een groep groter dan 36 personen een escape room wilt doen. De groep wordt dan in 2 kleinere groepen opgesplitst welke om beurten een escape room en wijnproeverij doen. 

Voor reserveringen neem telefonisch of per email contact op met Thiessen Wijnkoopers – vraag naar Jill Leunissen. Direct reserveren via The Escape Hunt Experience Maastricht is niet mogelijk.

Thiessen Wijnkoopers
Grote Gracht 18
6211 SW MAASTRICHT
T. 0031 (0)43 – 325 13 55
E. [email protected]
W. https://www.thiessen.nl

Add comment