Escape Hunt

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Maastricht. Combineer je dagje uit met een escape room bij Escape Hunt Maastricht, op de Boschstraat – hartje centrum Maastricht.

Natuurlijk is er in Maastricht nog veel meer te doen. Wij hebben een aantal herfstvakantietips:

 

Romeinen in Limburg

Tussen Maastricht en Heerlen loopt de Via Belgica laat je kennismaken met een Zuid-Limburg dat je nog niet kent. Volg de weg en ontdek het uitgebreide Romeinse erfgoed. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets om in de voetsporen van de Romeinen te treden.

Romijnse kaart

 

 

 

Fort Sint Pieter (Maastricht Underground)

Eén van de meest markante onderdelen van de Maastrichtse vestingwerken is het Fort Sint-Pieter, dat dateert uit 1701-1702. In 2007 is het helemaal gerestaureerd en is het schootsveld weer vrijgemaakt. Je kunt er door de lange gangen lopen en zelfs helemaal boven op het fort komen, waar je een magnifiek uitzicht hebt over Maastricht, het Maasdal en het Jekerdal. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fort St. Pieter Maastricht

Ontdek de bourgondische stad aan de Maas

Behalve winkeltjes vol culinaire verrassingen biedt de binnenstad van Maastricht ook voldoende restaurants om de tong te strelen. Verschillende sterrenrestaurants passeren de revue tijdens een wandeling langs de culinaire hoogtepunten van de stad. Ontdek de Limburgse hoofdstad en raak verslingerd!

Kijk eens bij onze arrangementen, Escape & Dine, Escape & Wine, Escape & Beer

escape and dine okeescape and beer okeescape and wine oke