Escape Hunt

ESCAPE ROOMS BIJ ESCAPE HUNT MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Welke escape rooms en games biedt The Escape Hunt Experience Maastricht

Je kunt in 6 escape rooms spellen spelen. Wij bieden 3 games elk met zijn eigen unieke verhaal te weten The Missing Maiden, Deadly Family Affair en Shipwrecked on Cannibal Cove – welke uitdaging durf jij aan te nemen? Al onze kamers zijn minimaal geschikt voor 2 tot 5 personen. 1 kamer in het thema Family Affair en 1 kamer in het thema Shopwrecked on Cannibal Cove zijn geschikt voor zelfs 6 personen. 

Kunnen we ook hetzelfde spel tegen elkaar spelen?
Je kunt hetzelfde spel spelen in 2 teams in twee verschillende kamers. Indien je met een groep groter dan 10 (of 12) personen bent kun je in meerdere teams verschillende spellen tegelijk spelen. Het is super leuk om een wedstrijdelement in te bouwen en de groep dus in twee of meer teams te verdelen en per team een eigen game room te boeken.

Kun je me wat meer vertellen over de verschillende games? Natuurlijk!

The Missing Maiden
Charlotte Wolter, de dochter van een midden klasse familie, is een beroemde Oostenrijkse actrice. Ze is verloofd met Stefan Zaan, een jonge – welgestelde man uit een rijke Maastrichtse familie. Op de morgen van de bruiloft kan Stefan zijn bruid nergens vinden. Stefan en zijn familie zijn in grote paniek en zijn bang dat ze ontvoerd is en durven het niet openbaar te maken uit angst voor de gevolgen voor Charlotte maar de bruiloft start al over een uur…Lukt het jou in 60 minuten Charlotte terug te vinden?

Deadly Family Affair
Als beroemde detectives – rustig thuis op de bank – worden jullie met de hoogste urgentie gevraagd om een gruwelijke misdaad op te lossen. Het verhaal speelt zich af eind 1800 bij de familie Beaumont in Maastricht die hun imperium Beaumont Metaalindustrie in 1866 oprichtten. Na een uitbundig familie diner bij de familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt en de politie zit muurvast in het onderzoek. De advocaat ruikt onraad – was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood? Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.

Shipwrecked on Cannibal Cove
In 1723 vaart kapitein Pieter Westrik met 225 bemanningsleden uit op de Fortuyn (een schip eigendom van de Kamer Amsterdam en de Vereenigde Oostindische Compagnie) vanaf Texel naar Batavia.  Na een storm komt het schip in de problemen en jullie lijden schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie ontwaken en weer bij bewustzijn komen zien jullie dat het schip is geplunderd en dat bemanningsleden per uur door onverklaarbare redenen verdwijnen. Lukt het jullie het eiland te verlaten binnen 60 minuten – want dan is ook jullie tijd op..!

The Escape Hunt Experience Maastricht - Limburg Escape Hunt Maastricht - het perfecte groepsuitje in Maastricht The Escape Hunt Experience Maastricht - Limburg Escape Hunt Maastricht - het perfecte groepsuitje in Maastricht