Escape Hunt

SPELREGELS ESCAPE HUNT MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Spelregels en groepsgrootte voor het spelen in een escape room

 

Escape Hunt MaastrichtWat zijn de spelregels bij het spelen van escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht?

Met alle mysteries, raadsels en puzzels kunnen we daar natuurlijk geen antwoord op geven maar ga er maar van uit dat het een van meest spannende en avontuurlijke manieren is om 90 minuten met je vrienden, familie of collega’s door te brengen.

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent en reken in het totaal op zo’n 90 minuten voor ontvangst door onze game manager – briefing – spelen in de escape room en afterparty met koffie/thee en fotoshoot.

Het spel zelf houdt in dat jullie samen moeten ontsnappen binnen 60 minuten uit een escape room door een mysterie op te lossen. Klinkt simpel maar we dagen je uit!

Met hoeveel mensen tegelijk kun je het beste spelen? We hebben de kamers met allerlei groepsgroottes getest en zijn erachter gekomen dat een team van 3-5 spelers de ideale grootte heeft om de spellen te spelen. We hebben een tweetal escape rooms waarin je met 6 spelers kunt spelen. We zijn  daarom best strict over de groottes van de teams, gewoonweg omdat we ervan verzekerd willen zijn dat iedereen de perfecte Escape Hunt Experience meemaakt. Als jullie groep bestaat uit 6 of meer mensen dan adviseren wij het om in 2 teams van 3 spelers tegen elkaar te spelen. Op onze vestiging in Maastricht kun je zelfs hetzelfde spel tegelijkertijd spelen, gezien we van ieder spel 2 escape rooms hebben. Moge het snelste team winnen!