Escape Hunt

Een Unieke Groepsactiviteit!

ESCAPE HUNT BLOG

Groepsactiviteit – Groepsuitje in Maastricht

 

Het spelen van een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een unieke groepsactiviteit. De CEO en oprichter van The Escape Hunt Experience – met zijn opleiding in de psychologie – heeft zijn passie voor games en puzzels ingezet om een ​​echt uniek, uitdagend en bijna verslavend gaming concept te creëren!

The Escape Hunt Experience staat voor creativiteit en innovatie. Vandaag de dag werkt een groot team van game developers aan de enige Game Design Academy om de meest fantastische puzzels te ontwerpen voor The Escape Hunt Experience.

Alle games die je zult spelen op de verschillende vestigingen over de hele wereld zijn ontworpen door onze eigen game developers. Er zijn meer dan 100 spellen tot nu toe, en maandelijks komen er nieuwe spellen bij!

The Escape Hunt Experience is het ideale groepsuitje voor kleine en grotere groepen (je kunt al vanaf 2 personen spelen). Een groepsactiviteit in Maastricht die je gelijktijdig met maximaal 30 vrienden, familie of collega’s kunt spelen. Het is gemakkelijk in te passen in een dagje uit in Maastricht. Het spel zelf duurt 60 minuten (of minder wanneer je heel goed bent) en totaal ben je ca 1,5 uur bezig. Ook met slecht weer een ideale groepsactiviteit in Maastricht omdat het een indoor activiteit is.

Dat gezegd hebbende is The Escape Hunt Experience meer dan alleen een spel. Spelers krijgen niet alleen het spel, maar ook een warm welkom en briefing en na afloop een nabespreking onder het genot van een kopje koffie of thee en natuurlijk het onvergetelijke foto moment. Komen jullie ook in de hall of fame van The Escape Hunt Experience Maastricht? – ontsnap dan in 60 minuten uit één van onze zes escape rooms!

 

 

 

 

Escape Hunt - Escape room reviews

 

Add comment