Escape room Maastricht

Waarom zou ik de Escape Hunt Experience Maastricht moeten komen spelen?  De Escape Hunt Experience Maastricht is zo ontworpen dat het een van de leukste 90 minuten is die je ooit samen met je vrienden, familie of partner zult ervaren. Verder is het bovendien ook nog eens leerzaam, creëert verbinding, spannend, uitdagend, spontaan en nog heel veel meer. Je zult veel leren over jezelf en de rest van je team in hele korte tijd en bovenal zul je gewoon super veel lol hebben. Wij hebben er zelf in ieder geval heel veel plezier in om mensen zo gelukkig en voldaan te zien genieten zodra ze zijn ontsnapt uit een van onze game rooms.

Ik hou niet echt van spelletjes.  Waarom zou ik dit wel leuk vinden?  Omdat het geen spel is zoals andere spellen die je kent. Het is echt real-life avontuur wat je meemaakt. Kom het gewoon eens proberen! We weten haast zeker dat je het erg leuk zult vinden om het spel te spelen en daarna gezamenlijk een drankje te doen en met je vrienden op de foto te gaan.

Is de Escape Hunt Experience Maastricht echt zo speciaal?  Wij denken van wel. Uiteindelijk zien wij ons succes als resultaat van hoe goed wij ons inzetten om alle spelers een super toffe ervaring te geven. We zijn de enigen in Europa die dit unieke concept aanbieden. Bovendien doen we ons uiterste best om jullie te verwelkomen in een warme, gezellige sfeervolle ruimte met een persoonlijke 5-sterren service. We zijn ervan verzekerd dat dit een van de meest leuke ervaringen van je leven zal zijn.