Escape room Maastricht

Hoe moeilijk of makkelijk zijn de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht? De moeilijkheidsgraad van de escape rooms was al enkele weken na opening heel duidelijk.

Escape Room Maastricht - Deadly Family AffairWe hebben 3 themas en slechts 2 weken na de opening weten we het zeker. Deadly Family Affair is de moeilijkste escape room in Maastricht! Slechts enkele spelers weten het raadsel te ontrafelen. Het verhaal gaat over Edouard de Beaumont uit Maastricht die rijk is geworden in de wapenhandel. Tijdens een uitbundig family diner valt hij levensloos neer en de politie staat voor een raadsel. De gehele erfenis is voor zijn zonen, zijn zij op enigerlei wijze betrokken bij dit drama?

Als top detectives worden jullie erbij geroepen om het mysterie op te lossen maar lukt het jullie het mysterie te ontrafelen in 60 minuten??

 

BOOK NOW

 

 

De andere twee thema’s van onze escape rooms zijn niet gemakkelijk maar iets makkelijker dan Deadly Family Affair.

Escape room Maastricht: Shipwrecked on Cannibal CoveBij Shipwrecked on Cannibal Cove moet je proberen binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escape room. Je bent gestrand met VOC schip de Fortuyn en bemanningsleden verdwijnen per minuut.

Je bent nog maar met een paar mensen over en hebt 60 minuten om te ontsnappen van dit vreselijke eiland!

Bij het thema The Missing Maiden draait het verhaal om Stefan Zaan en zijn Oostenrijkse Charlotte. Stefan is komt uit een welgestelde Maastrichtse familie en staat op het punt te trouwen met zijn Charlotte, maar een uur voor de bruiloft blijkt Charlotte verdwenen te zijn. Wat is er aan de hand? Lukt het jullie Charlotte terug te vinden zodat zij alsnog met haar Stefan kan trouwen?

Vrijgezellenfeest Maastricht - leuk voor vrouwen en mannen groepen Vrijgezellenfeest - boek een escape room in Maastricht Wat te doen in Maastricht? Boek een escape room

Add comment