Escape Hunt

Heerlijke buren!

 

Boek naast je escape room in Maastricht een lunch, diner, borrel (met heerlijke borrelplankjes) of cocktail bij onze favoriete buren. Onze overburen Restaurant de Gouverneur en onze naaste buren Restaurant Beez in Maastricht

Restaurant Beez Maastricht – Onze naaste buur

 

Restaurant Maastricht: BeezeRestaurant Beez Maastricht

Beez Boschstraat bevindt naast de Escape Hunt Experience op de Boschstraat in het Boschstraatkwartier.

Beez biedt een uitgebreide cocktailbar, een ruime lunch- en dinerrestaurant en een gezellig terras. Of je nu gezellig wil gaan lunchen met een vriendin, lekker uit eten wilt of met collega’s wil borrelen met een overheerlijke cocktail; bij Beez Boschstraat vind je het allemaal.

Wat dacht je van een heerlijke Nojito, Mango Cooler, een super selectie gin-tonics of herbals. Met de uitgebreide cocktail kaart is het heerlijk napraten na je Escape Hunt Experience!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 11.00 – 00.00
Dinsdag 11.00 – 00.00
Woensdag 11.00 – 00.00
Donderdag 11.00 – 01.30
Vrijdag 11.00 – 01.30
Zaterdag 11.00 – 01.30
Zondag 11.00 – 00.00

Restaurant De Gouverneur Maastricht – onze overbuur

 

Restaurant Maastricht - De Gouverneur MaastrichtRecht tegenover ons ligt het super gezellige restaurant De Gouverneur. De plek met de grootste selectie belgische bieren in Maastricht en super heerlijke snack plankjes. Je kunt ook privé dineren in de kelders van De Gouverneur

Lunchen in Maastricht!

Geniet van heerlijke Croques van Flaquette brood (Madame, Monsieur, Hawaii), Toasts van boerenbrood, Ambachtelijk Hoeve brood of Barra brood vergezeld met romana, rucola sla en garnituur of van een ruime keus aan salades.

Add comment