Escape room Maastricht

Vrijgezellenfeest in Maastricht organiseren?

 

Een super leuke tip voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Maastricht – boek met groepen tot maximaal 30 spelers een escape room tijdens je vrijgezellenuitje in Maastricht.

Het vrijgezellenfeest is hét feest dat vooraf aan de bruiloft wordt gevierd. Het doel van het feest is om de laatste dag van het ‘’single’’ leven op een leuke manier te vieren. Bij een vrijgezellenfeest wordt vaak al snel gedacht aan een groep wild feestende vrouwen of mannen. Maar het kan natuurlijk ook op een andere manier. The Escape Hunt Experience Maastricht biedt u de mogelijkheid om op een unieke manier een vrijgezellenfeest te vieren. Bij het spelen van een escape room is samenwerking een vereiste en dit geeft je vrijgezellendag een uitdagend tintje. We hebben zelfs 2 escaperooms beschikbaar waarin het thema bruiloft centraal staat: The Missing Maiden. In deze escape room blijkt Charlotte een uur voor haar bruiloft met Stefan mysterieus verdwenen te zijn. Lukt het jullie haar te vinden en gaat de bruiloft nog door?

 

Per kamer kunnen maximaal 5 personen spelen (en twee escape rooms voor 6 spelers). Met 6 kamers kun je dus gelijktijdig met groepen tot 32 personen spelen. The Escape Hunt Experience Maastricht ligt centraal gelegen aan de markt van Maastricht waardoor u deze dag gemakkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld een etentje en drankjes in de stad. Het Vrijthof is slechts 5 minuten lopen.

 

 

13315519_279401392397876_6544850956544592577_n

Add comment