Escape Hunt Maastricht

TEAMBUILDING MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

februari 21, 2016 by in category Veelgestelde vragen tagged as , , , with 0 and 0

Teambuilding – Teamuitjes en Bedrijfsfeesten Maastricht

 

Teambuilding of een teamuitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht geeft een impuls aan de samenwerking en sfeer binnen uw team. Laat management teams binnen uw bedrijf tegen elkaar spelen in onze escape rooms en ontdek wie de slimste mens is binnen uw bedrijf. Wij bieden een uniek aanbod van spellen en arrangementen waarin spanning en plezier voorop staan.

Samen met collega’s speelt u in een van onze zes escape rooms. Er kunnen gelijktijdig maximaal 30 mensen in onze game rooms spelen (maximaal 5 personen per escape room) – welk team weet het eerst te ontsnappen? Welk team is het meest creatief en innovatief en vindt de aanwijzigingen, lost de raadsels op en breekt de code binnen de 60 minuten.  Dit vergt teamwork – een helder vizier – samenwerking en out of the box denken.

Met grotere groepen (meer dan 30 personen) kunt u ook in meerdere sessies de groepen laten spelen!

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt tevens arrangementen met hotels en restaurants in de directe omgeving. Vraag naar de mogelijkheden van een bierproeverij, high tea, overnachting, workshop of culinaire wandeling door Maastricht!

The Escape Hunt Experience Maastricht staat gegarandeerd voor het leukste teambuilding uitje in Maastricht ..en het bleef nog lang onrustig op de afdelingen….

Teambuilding Maastricht bij The Escape Hunt Experience Groepsuitje Maastricht - The Escape Hunt Experience Maastricht

Add comment