Escape Hunt

TEAMBUILDING MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Teambuilding – Teamuitjes en Bedrijfsfeesten Maastricht

 

Teambuilding of een teamuitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht geeft een impuls aan de samenwerking en sfeer binnen uw team. Laat management teams binnen uw bedrijf tegen elkaar spelen in onze escape rooms en ontdek wie de slimste mens is binnen uw bedrijf. Wij bieden een uniek aanbod van spellen en arrangementen waarin spanning en plezier voorop staan.

Samen met collega’s speelt u in een van onze zes escape rooms. Er kunnen gelijktijdig maximaal 30 mensen in onze game rooms spelen (maximaal 5 personen per escape room) – welk team weet het eerst te ontsnappen? Welk team is het meest creatief en innovatief en vindt de aanwijzigingen, lost de raadsels op en breekt de code binnen de 60 minuten.  Dit vergt teamwork – een helder vizier – samenwerking en out of the box denken.

Met grotere groepen (meer dan 30 personen) kunt u ook in meerdere sessies de groepen laten spelen!

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt tevens arrangementen met hotels en restaurants in de directe omgeving. Vraag naar de mogelijkheden van een bierproeverij, high tea, overnachting, workshop of culinaire wandeling door Maastricht!

The Escape Hunt Experience Maastricht staat gegarandeerd voor het leukste teambuilding uitje in Maastricht ..en het bleef nog lang onrustig op de afdelingen….

Teambuilding Maastricht bij The Escape Hunt Experience Groepsuitje Maastricht - The Escape Hunt Experience Maastricht

2 Comments

 • Robin van der Eijk
  on 21/07/2018

  Beste Escape Hunt,

  Op dit moment ben ik iets aan het zoeken om te doen met mijn Front Office team van het Kruisherenhotel Maastricht. Ik loop vaak voorbij jullie pand & eindelijk heb ik een keer de tijd om jullie een email te sturen.

  Hoeveel zou het kosten om met het gehele team een room escape te organiseren, met wat drankjes erbij? Het team bestaat uit ongeveer 17 man. Doen jullie ook aan barterdeals? Bijvoorbeeld een etentje voor jullie team bij ons?

  Ik hoor graag van jullie 🙂 Het lijkt ons in ieder geval erg leuk!

  Met vriendelijke groet,
  Robin van der Eijk
  Ass. Front Office Manager Kruisherenhotel Maastricht

  • Auteur
   maastricht
   on 24/07/2018

   Beste Robin

   We hebben getracht je te mailen, maar de mail komt undelivered terug. Hebben het toen naar info gestuurd. Heb je eea ontvangen? Dank en hartelijke groet Escape Hunt Maastricht.
   Lex Nijenhuis
   [email protected]

Add comment