Escape Hunt Maastricht

Kinderfeestje in Maastricht (v.a. 12 jaar)

 

De meest geschikte escape room voor een kinderfeestje is Shipwrecked on Cannibal Cove. Wij bieden twee escape rooms in dit thema dus 10 kinderen kunnen gelijktijdig tegen elkaar spelen in twee escape rooms.

Escape room: Shipwrecked on Cannibal CoveVoor een kinderfeestje, verjaardagsfeestje of dagje uit met de kinderen in Maastricht is The Escape Hunt Experience Maastricht een geweldig spannend uitje.

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen het spel spelen in de escape rooms met een aangepaste moeilijkheidsgraad. Per escape room kunnen er maximaal 4 kinderen (en in twee escape rooms 5 kinderen) tegelijkertijd spelen (minimaal 1 volwassen begeleider per team, dus totaal maximaal 5 of 6 gasten per escape room)  – maar wat is leuker dan in teams tegen elkaar spelen.

Wie weet het eerst de code te kraken en kan ontsnappen uit de escape room en wordt de winnaar op jou kinderfeestje? Voor een kinderfeestje in Maastricht raden wij escape room: Shipwrecked on Cannibal Cove aan – dit is voor kinderen de leukste en meest inteactieve escape room.

Uiteraard krijgen jullie na afloop ook een fotoshoot. Duik in onze verkleed doos en maak een super leuke foto met je vrienden als aandenken en deel je foto’s online of met ons..

Zorg dat jullie 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn voor de ontvangst en de uitleg en dan wordt het 60 minuten je hersens kraken – wie van jou vriendjes en vriendinnetjes komt met de gouden tip? Wie weet hoe te ontsnappen of blijven jullie voor altijd opgesloten…?

Natuurlijk kun je ook met papa, mama en je broertjes en zusjes komen spelen in één van onze escape rooms want The Escape Hunt Experience Maastricht is ook een super leuk familie uitje of in te passen als activiteit tijdens een familiedag in Maastricht.

Omdat het een indoor activiteit is kun je dit groepsuitje het hele jaar spelen!

 

Add comment