Escape room Maastricht

KINDERFEESTJE MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Kinderfeestje in Maastricht

Je hoeft niet lang na te denken over een leuk kinderfeestje! The Escape Kidsparty bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een spannend en uitdagend kinderfeestje Maastricht voor alle jarigen van 11 tot 15 jaar. In de escape room moeten de kinderen puzzelen en actief speuren naar hints om verder te komen in het spel. Als het even niet lukt, dan helpen de medewerkers van The Escape Hunt Experience graag met additionele hints. Het spel is dus niet hetzelfde als de escape room voor volwassenen!

The Escape Kidsparty bestaat uit een escape in één van de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een kinderfeestje Maastricht. De meest geschikte escape room voor een kinderfeestje is Shipwrecked on Cannibal Cove. Voor kinderen (11 tot 15 jaar) passen wij de moeilijkheidsgraad aan. Ook voegen we additionele hints toe zodat de escape ook voor kinderen leuk is en het mogelijk is om succesvol te ontsnappen. Bij kinderfeestjes vragen wij de deelname van minimaal 1 volwassenen per kamer. Maar de meeste papa’s, mama’s, opa’s en oma’s vinden dat geen enkel probleem, juist een uitdaging!

Na de spannende escape hoef je niet meteen naar huis! Trek een echt speurderskostuum aan voor een hilarische groepsfoto. Ook staat er een drankje en een koekje voor jullie klaar.

Zorg dat jullie 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn voor de ontvangst en de uitleg en dan wordt het 60 minuten je hersens kraken – wie van jou vriendjes en vriendinnetjes komt met de gouden tip? Wie weet hoe te ontsnappen of blijven jullie voor altijd opgesloten…?

Natuurlijk kun je ook met papa, mama en je broertjes en zusjes komen spelen in één van onze escape rooms want The Escape Hunt Experience Maastricht is ook een super leuk familie uitje of in te passen als activiteit tijdens een familiedag in Maastricht.

Omdat het een indoor activiteit is kun je dit groepsuitje het hele jaar spelen!

 

The Escape Kidsparty – All-in voor € 82,50

Inclusief:
– Een escape room naar keuze – 60 minuten tijd voor de spannende ontsnapping
– Hilarische groepsfoto
– Drankje en koekje na afloop

Voorwaarden:
– Mogelijk voor kinderen van 11 tot 15 jaar
– Maximaal 7 kinderen per kamer
– Maximaal 2 kamers per uur
– Per kamer is de begeleiding van 1 volwassenen vereist, de volwassenen mag gratis meedoen
– Mogelijk van zondag t/m vrijdag tijdens reguliere openingstijden – op zaterdag alleen in overleg

The Escape Kidsparty reserveren?
Mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Kinderfeestje’

8 Comments

 • Marieke beciri
  on 19/05/2018 Beantwoorden

  Mijn dochter word in september 10 jaar en wil graag een escape room feestje. Er zullen dan kinderen van 10 en 9 jaar zijn, zijn deze leeftijden ook mogelijk?

  • Auteur
   maastricht
   on 21/05/2018 Beantwoorden

   Hallo Marieke,

   In principe zijn deze kinderen jonger dan de geadviseerde minimumleeftijd. Wellicht dat we toch een oplossing kunnen zoeken als er voldoende begeleiding is. Bel ons even, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je > 06 44111455

   Fijne dag!

 • Marieke beciri
  on 13/06/2018 Beantwoorden

  Hoi, ik wil graag een kinderfeestje boeken voor woensdag 12 september om 14.00 uur.
  Groet, marieke

  • Auteur
   maastricht
   on 19/06/2018 Beantwoorden

   Hallo Marieke,

   we gaan je even mailen om alle details te bespreken. Leuk dat je wil komen, we reserveren de datum/tijd in ieder geval al voor je!

   Vriendelijke groet,
   Team The Escape Hunt Experience Maastricht

 • Chantal
  on 25/08/2018 Beantwoorden

  Gisteren een kinderfeestje gehad met 6 pubers van 14 jaar. Alle kinderen hebben een beperking, waardoor het niet altijd vanzelfsprekend is dat ze ergens aan mee kunnen doen. De locatie, uitdaging en ondersteuning in Maastricht maakt het een topervaring!

  • Auteur
   maastricht
   on 04/09/2018 Beantwoorden

   Dank voor uw superleuke reactie!!

 • Mirella
  on 20/09/2018 Beantwoorden

  Mijn zoon wordt 9 jaar.
  Is deze leeftijd ook mogelijk.
  Mvg
  Mirella

  • Auteur
   maastricht
   on 28/09/2018 Beantwoorden

   Hallo Mirella,

   in verband met de moeilijkheidsgraad van de escape rooms raden wij een minimale leeftijd van 11 jaar aan.

   Met vriendelijke groet,
   Anouk – The Escape Hunt Experience Maastricht

Add comment