Escape Hunt

Lente uitjes Maastricht – Leuke uitjes en activiteiten

 

Lente in Maastricht… Er is ontzettend veel te doen in Maastricht en Limburg deze lente! Om het jou wat makkelijker te maken, hebben we hier een aantal uitjes in Maastricht en Limburg op een rijtje gezet:


14 mei – Intratuin Duckrace – Duizenden badeendjes gaan te water in het Stadspark van Maastricht. De hele dag zijn er in het Stadspark activiteiten voor jong en oud rondom de Duckrace.

14 mei is het natuurlijk ook Moederdag. Alle mama’s trakteren wij dan op gratis glaasje prosecco. Een escaperoom bij The Escape Hunt Experience Maastricht en de Duckrace samen vormen een unieke en onvergetelijk Moederdaguitje.

 

16 mei – Festival Trek Maastricht – Voor de liefhebbers van lekker eten is dit het ultieme uitje in Maastricht. Tientallen mobiele keukentjes toveren het stadspark van Maastricht om tot een groot openlucht restaurant met veel live muziek, theater & acts.

Wil je meer tips voor activiteiten in Maastricht? Op onze facebookpagina blijven wij je de hele zomer tips geven voor uitjes in Maastricht. Like ons op de hoogte te blijven!

 

Maastricht heeft natuurlijk veel meer leuke activiteiten te bieden! Met vriendinnen kun je naar hartenlust shoppen in het hippe vernieuwde stadsdeel Wyck, voor een verfrissend zomers biertje kun je terecht op het terras van “De Gouverneur”, en voor een zomerse cocktail raden wij je Hotel Restaurant “Beez” aan. Schijnt het zonnetje? Loop dan eens naar het “Bassin” voor een terrasje in de zon. Genieten gegarandeerd!

Wist je dat The Escape Hunt Experience het hele jaar geopend is? Én we hebben airco! Als je dus een dagje aan de lentezon wil ontsnappen en een leuk uitje wil plannen met vrienden, familie of je team, dan ben je bij de escaperooms van The Escape Hunt Experience Maastricht aan het juiste adres.

Een escaperoom bij The Escape Hunt Experience kun je meteen online reserveren.

Add comment