Escape room Maastricht

Pasen in Maastricht – Paastips Maastricht

 

Pasen in Maastricht

Het is bijna Pasen. Eindelijk weer eens een lang weekend vrij, tijd om te genieten samen met familie en vrienden. En natuurlijk is Pasen ook de perfecte gelegenheid voor een uitje in Maastricht. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen in Maastricht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje uit in Maastricht in combinatie met een escape room (geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar)?

The Escape Hunt Experience Maastricht ligt midden in het centrum. In het historische pand aan de markt zijn 6 escape rooms in 3 verschillende thema’s te vinden, te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. Voor of na je escape kun je Maastricht gaan verkennen. Het hele paasweekend zijn alle winkels geopend en kun je dus lekker gaan shoppen. Of wat dacht je van een terrasje? Op de markt, het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouwenplein is altijd wel een plekje te vinden! Tevens is 16 april Maastricht the-place-to-be voor alle wielrenliefhebbers. Voor de deur van The Escape Hunt Experience Maastricht start namelijk op 16 april de Amstel Gold Race.

Er is genoeg te doen is Maastricht voor jong en oud. Het hele paasweekend is The Escape Hunt Experience in het centrum van Maastricht voor je geopend. De paaseitjes staan natuurlijk ook voor iedereen klaar. Combineer een dagje uit in Maastricht met een van onze escape rooms en je hebt gegarandeerd een onvergetelijk paasweekend! Er zijn nog escape rooms vrij, dus reserveer snel à https://maastricht.escapehunt.com/#book

Add comment