Escape room Maastricht

De dagen voor de grote vakantie kunnen al bijna afgeteld worden. De laatste kinderfeestjes dit jaar worden gepland en activiteiten voor in de zomervakantie staan al op de kalender. Heerlijk 6 weken lang vakantie voor de kinderen. Lekker buiten spelen, naar het zwembad, waterspelletjes doen, ijsjes eten… Het is natuurlijk zomer, maar helaas niet iedere dag mooi weer in de zomervakantie. Wat ga je dan doen met slecht weer, regen of kou? Of welk uniek kinderfeestje ga jij dit jaar verzinnen? Je hoeft niet lang na te denken over een binnen-activiteit, een escaperoom is een leuke activiteit voor jong en oud!

Een escaperoom is voor jong en oud!

Voor een kinderfeestje, een uitje op druilerige dag, een familiefeest of gewoon omdat het heel leuk is om te doen. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een activiteit of dagje uit in Maastricht. Voor kinderen (11 tot 15 jaar) passen wij de moeilijkheidsgraad aan zodat de escape voor iedereen leuk is én het voor iedereen mogelijk is om succesvol te ontsnappen. Bij kinderfeestjes vragen wij de deelname van minimaal 1 volwassenen per kamer. Maar de meeste papa’s, mama’s, opa’s en oma’s vinden dat geen enkel probleem, juist een uitdaging!

Kinderfeestje Escape Hunt Maastricht

Reserveren of meer informatie?

Een kamer reserveren kan makkelijk en snel online via de website. Wil je last-minute een escaperoom boeken? Geen probleem! Bel ons even en dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden! T: +31 (0)6 44 111 455 / @: [email protected]

Alvast een fijne vakantie en hopelijk tot snel!

The Escape Hunt Experience Maastricht | Boschstraat 108 | 6211 AZ | Maastricht

1 Comment

Add comment