Escape Hunt

ESCAPE ROOM - STEEDS POPULAIRDER

ESCAPE HUNT BLOG

Escape room Maastricht – de nieuwe rage nu ook in Maastricht

 

Het escape room game concept is enorm gegroeid in populariteit in de afgelopen 10 jaar. Oorspronkelijk werd het gestart als een online game in Japan waarna escape  room games een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Vandaag de dag biedt The Escape Hunt Experience een echte real life action role-playing ervaring.

The Escape Hunt Experience blijft groeien in populariteit om de simpele reden dat ze zo leuk zijn om te spelen! Als gamer ga je terug in de tijd naar een vervlogen tijdperk of spring je vooruit – ver in de toekomst. De games bieden een unieke ervaring wanneer het gaat om saamhorigheid en samenwerking – of je het nu als familie-uitje of gezinsuitje, teambuilding event, groepsuitje of kinderfeestje boekt. Iedereen geniet van de unieke uitdaging die Escape Hunt biedt.  Voor sommigen is het spelen in een escape room net zo verslavend als de online spellen. In een escape room laat je je 60 minuten opsluiten en moet jij met je groep zo snel mogelijk zien te ontsnappen. De aanwijzingen in de escape room moet je gebruiken zodat je stapje voor stapje werkt naar de oplossing en het vinden van de sleutel om te ontsnappen.

Naast Groningen, Eindhoven, Brussel en Luxemburg kun je nu ook in Zuid Limburg spelen bij The Escape Hunt Experience Maastricht!

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 uitdagende kamers waarin je één van de drie games kunt spelen. Los de puzzels op, gebruik je creativiteit en ervaar de spanning, stress maar ook de euforie wanneer je slaagt te ontsnappen uit de escape room.  Een geweldige ervaring met vrienden, familie,  collega’s, als teambuilding event of bedrijfsuitje!

Ben jij al eens ontsnapt in een escape room van The Escape Hunt Experience? Vertel ons je spel ervaringen!

 

Escape room at Escape Hunt Maastricht - Cannibal Cove

Boek een escape room voor een uniek groepsuitje in Maastricht!

 

 

Add comment