Escape room Maastricht

MAASTRICHT BEZIENSWAARDIGHEDEN

Tips en bezienswaardigheden in Maastricht

Maastricht is de plek voor een dagje shoppen, weekendje weg, groepsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsuitje. Meer Maastricht..

Maastricht met haar prachtige historische centrum, grotten, pleinen en statige kerken is de plek voor een dagje shoppen, weekendje weg, groepsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsuitje. Maastricht bruist het hele jaar – The Escape Hunt Experience Maastricht selecteerde de leukste tips en bezienswaardigheden.

Evenementen Maastricht

De belangrijkste evenementen in Maastricht zijn:

  • Carnaval Maastricht: 26 t/m 28 februari 2017
  • Catwalk Maastricht. Elke laatste zaterdag van de maand (m.u.v. december) zijn niet alleen de welbekende modeboetieks en fashionstores, maar ook de kinderkopjes van Maastricht het toneel voor mode. Tijdens de runways bij Entre Deux en Mosae Forum tonen diverse labels, stores & merken de laatste modetrends en fashion must haves live op straat.
  • Tefaf Maastricht De meest prestigieuze kunstbeurs van Nederland is de Tefaf in Maastricht. Tefaf wordt bezocht door kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. In 2017 vindt de Tefaf plaats van 10 tot en met 19 maart 2017
  • Concerten van André Rieu. Ook in 2017 geeft André Rieu weer een serie concerten op het Vrijthof in Maastricht te weten op 14, 15 en 16 juli.

Bezienswaardigheden Maastricht

Op de site van de VVV Maastricht staat een keur aan leuke bezienswaardigheden die je kunt combineren met een bezoek aan The Escape Hunt Experience Maastricht. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor stadswandelingen onder begeleiding van een gids, rondleidingen bij Fort St. Pieter & Grotten Noord.

VVV Maastricht
T: 043 – 3 25 21 21
E. [email protected]
Kleine Staat 1, 6211 ED Maastricht.

 

d_0jEJBo dinghuis_vvv

Add comment