Escape Hunt

Magisch mooi Maastricht

Lampjes, sfeervolle decoratie, kersttaferelen, schaatsen, kerstmarkten, reuzenrad, extra koopavonden, muziek, warme chocomel, wafels… Al deze dingen maken van Maastricht in december weer een Magisch mooi Maastricht. Deze magie wil je zeker niet missen!

Benieuwd wat je dan allemaal kunt verwachten? Wij geven je een klein overzicht van alle magie in Maastricht in december. Dit is in ieder geval genoeg sfeer en magie voor een uitje in Maastricht met je geliefde, vriendinnen of de hele familie.

Magisch Maastricht 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van 1 december t/m 1 januari is het Vrijthof weer het hart van heel Magisch Maastricht.
Originele kerstcadeaus shoppen bij de vele kraampjes, zwieren over de schaatsbaan, opwarmen met  een lekkere warme chocomel of glühwein in de Winterlounge of Spiegeltent, het Huis van de Kerstman bezoeken, met de hele familie poffertjes eten en als afsluiting een rondje in het reuzenrad. Op het Vrijthof beleefd jong en oud een magisch mooie dag!

Dans, muziek en theater van 16 t/m 30 december tijdens het Magisch Cultuur Festival
Laat je verrassen door de verschillende soorten muziek, dans en theater. Verspreid door heel Maastricht zijn er meer dan 200 optredens van Euregionale gezelschappen die Maastricht een extra magisch tintje geven.

Magische lichtroute
Van het Centraal Station tot de Markt en van het Vrijthof tot het Onze Lieve Vrouwenplein. Heel Maastricht is verlicht. Volg de sfeervolle lampjes en laat ze je brengen naar mooie bijzondere plekken die je wellicht nog nooit gezien hebt.

Magisch Maastricht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer sfeer, magie en plezier? The Escape Hunt Experience Maastricht is in december ook helemaal in kerstsfeer. Volg de lichtjes naar de Markt en je hebt The Escape Hunt Experience Maastricht zó gevonden. Deze escape rooms liggen in het hartje van Maastricht, vlakbij de Markt. Van de magische stad buiten stap je zo de magie van de escape rooms binnen. Er zijn 3 verschillende thema’s, dus voor ieder wat wils. Vooraf (online) reserveren wordt aangeraden.

Veel plezier in Magisch mooi Maastricht!

Add comment