Escape Hunt

De Escape Hunt Maastricht Cadeaubon:
Een uniek en spannend cadeau

 

Ben je op zoek naar een cadeautje voor je geliefde, vriend, vriendin, broer, zus, vader, moeder…. Weet je niet wat je moet kopen? Wij hebben een leuke tip voor je: De Escape Hunt Maastricht Cadeaubon.

Verras iemand eens met een cadeaubon voor een escape room. Gegarandeerd een onverwacht, maar zeker origineel en unieke belevenis als cadeau! Hier maak je zeker iemand blij mee. De Escape Hunt Experience Maastricht Cadeaubon kun je eenvoudig online bestellen – je ontvangt hem direct in je mailbox (dus ook ideaal voor een last-minute cadeautje). Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig.

Een cadeaubon voor een escape room bij The Escape Hunt Maastricht is leuk voor een verjaardag, zomaar, als Sinterklaascadeautje of als kerstcadeautje.

Tip voor bedrijven
Wilt u geen saai kerstpakket geven aan uw medewerkers of relaties? Ook als kerstcadeau of relatiegeschenk is de cadeaubon van The Escape Hunt Experience Maastricht een aanrader! Wij maken er (op aanvraag) een mooie cadeaubon in flessenpost geschenkverpakking – meer informatie: [email protected]

The Escape Hunt Maastricht cadeaubon - een uniek en orgineel cadeau voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst of als relatiegeschenk.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cadeaubon gekregen?

Lever deze dan hier in op een dag/datum naar keuze. Succes met de escape!

Add comment