Escape Hunt

LOCATIE EN PARKEREN MAASTRICHT

Veelgestelde Vragen

Waar vind ik Escape Hunt Maastricht

 

Locatie

The Escape Hunt Experience Maastricht is gevestigd in het historische centrum van Maastricht aan de Boschstraat (Markt). Parkeren kan gratis of betaald. Wij liggen bij de markt en kijken uit over het statige en historische raadhuis van Maastricht. Een schitterend decor voor het spelen van onze escape rooms.

Waar is The Escape Hunt Experience Maastricht?  

Boschstraat 108-110
6211 AZ Maastricht
T. 043-3118704 of 06 44 111 455
E. [email protected]

Betaald parkeren Maastricht (op loopafstand van Escape Hunt)

De dichtstbijzijnde parkeer garage is QPark op de Maastrichter Grachtstraat 21, 6211 BG Maastricht. Deze parkeer garage is 24 uur geopend.

Gratis parkeren in Maastricht

Wilt u gratis parkeren dan kan dat door uw auto te parkeren bij Park + Ride Maastricht Noord.
Op het P+R-terrein Maastricht-Noord parkeert u gratis en reist u goedkoop verder met bus of trein. Op doordeweekse dagen (7.00 – 19.00 uur) en in het weekend (10.00 – 19.00 uur) reist u elk kwartier voor € 1,- per persoon met de pendelbus heen en terug naar de Markt. Bekijk de actuele dienstregeling van de pendelbus op de website van Veolia.
Als u na 19.00 uur terug wilt reizen, kunt u met hetzelfde kaartje gebruikmaken van de trein naar Maastricht-Noord. U kunt er ook voor kiezen om tegen regulier tarief een treinkaartje te kopen bij de Veolia-automaat om te reizen vanaf P+R Maastricht-Noord naar Maastricht Centraal of Randwyk met de stoptrein (2 keer per uur).

Openbaar Vervoer

Praktisch voor de deur is een bushalte waar de volgende buslijnen stoppen: 3,4, 9, 10, 34 en lijn 150.

Vanaf het Centraal Station

U kunt ofwel de bus nemen (zie bovenstaande lijnen) of er voor kiezen de mooie wandeling te maken door Maastricht. Te voet bent u in ca 10 a 15 minuten op de Boschstraat (bij de Markt)

Bushalte Boschstraat Markt Maastricht Groepsuitje Maastricht? Escape Hunt Maastricht