Escape room Maastricht

WHAT IS THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

ESCAPE HUNT FAQS

Escape Room Maastricht – Escape the room!

 

Kun je me in 1 minuut uitleggen wat The Escape Hunt Experience is? Natuurlijk! De Escape Hunt Experience is een uniek avontuur op basis van de klassieke “escape room” online games nu populair in vele landen over de hele wereld. Oorspronkelijk waren deze spellen alleen online te spelen zoals Myst en Crimson Room. Zij werden vervolgens tot real life games ontwikkeled in Japan rond 2007. Spelers werden opgesloten in een eenvoudige kamer met voorwerpen en weinig decoratie en het gevoel alsof je in een computerspel zat terwijl je moest zoeken naar aanwijzingen en puzzels moest oplossen om te proberen te ontsnappen.

Dit idee werd al snel overgenomen in andere landen ook The Escape Hunt Experience haalde haar inspiratie uit de games om deze te ontwikkelen tot een totaal concept met ultieme beleving. Wij bieden een echte “ervaring” waarin je in de rol van een beroemde Londense detective probeert om een mysterie op te lossen in een escape room. Als team speel je tegen de klok in een van onze escape rooms om de identiteit van de schuldige te vinden en daardoor te kunnen ontsnappen. Je hebt hiervoor maximaal 60 minuten de tijd. Na het spelen van de escape room is er tijd om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee en is er tijd voor het hilarische fotomoment.

Escape room Maastricht spelers juli 2016 Kinderfeestje Maastricht Escape room Maastricht

Onze escape room ervaring is uniek ten opzichte van andere interactieve games wereldwijd. Niet alleen in aankleding en in de doordachte puzzels en mysteries – ook is het uniek dat je de escape rooms van The Escape Hunt Experience kunt boeken voor gesloten groepen, maar ook met 2 personen prive een escape room kunt spelen.

Wie kan de Escape Hunt Experience spelen? The Escape Hunt Experience is voor iedereen die van mysteries, spanning en puzzels houdt. We hebben met opzet verschillende thema’s per Escape Hunt ontwikkeld om verschillende groepen te kunnen aanspreken waarmee het een ideaal groepsuitje in Maastricht is geworden voor een familieuitje, bedrijfsuitje, teambuilding event, kinderfeest of vrijgezellenfeest. Voor kinderen (minimale leeftijd 12 jaar) is Escape from Cannibal Cove de meest geschikte kamer.

Hoeveel kost het spelen van een escape room in Maastricht? Prijzen beginnen vanaf € 20 (incl btw) per persoon. Game prijzen zijn per persoon en zijn afhankelijk van het aantal spelers. Reserveer eenvoudig online – selecteer het aantal deelnemers, kies de gewenste escape room, kies het gewenste tijdstip om te starten (let op ca 15 minuten voor aanvang aub aanwezig voor welkom en briefing) en betaal via ons beveiligd systeem met Ideal, Credit Card, SOFRT Banking of Bancontact. Zo gemakkelijk is het. Voor een prijs iets hoger dan een bioscoop ticket heb je gegarandeerd een fantastische ervaring!!