Escape Hunt

Zomeruitjes Maastricht

Er zijn genoeg activiteiten te doen in Maastricht deze zomer! Allerlei leuke evenementen om te combineren als zomeruitjes Maastricht en natuurlijk leuk om te combineren met een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht >> Van 15 juli tot 23 augustus krijg je hier ook nog eens 10% korting op alle escaperooms!

Maastricht is zeker een mooie en leuke bestemming voor een dagje uit Maastricht of een weekendje Maastricht. Wat te doen in Maastricht?

Maastricht Limburg

Een paar suggesties voor uitjes in Maastricht in juli:

* 6 t/m 22 juli geeft André Rieu zijn traditionele concerten op het Vrijthof
* Vanaf 11 juli t/m 15 augustus zijn er (gratis) orgelconcerten op bijzondere orgels in het centrum in het kader van Orgelfestival 2017; l’Europe & l’Orgue
* Zondag 31 juli staat Maastricht op ‘pauze’ tijdens het levende standbeelden festijn Maastricht en Pause

Dagje uit Maastricht

En ook in augustus is er genoeg te doen wat betreft uitjes in Maastricht:

* 2 augustus is voor alle wielrenliefhebbers de Ridderronde mét o.a. Tom Dumoulin
* 4-6 augustus is Maastricht de ultieme sportstad met allerlei activiteiten rondom IRONMAN Maastricht
* 17 – 20 augustus is Kannen & Kruiken dé plek voor wijn- en bierliefhebbers
* Het laatste weekend van augustus (24-27 augustus) is er traditiegetrouw hét culinaire evenement Preuvenemint op het Vrijthof

Maastricht Zuid Limburg

 

 

Kortom genoeg activiteiten in Maastricht, allemaal ontzettend leuk om te combineren met een escape room Maastricht bij The Escape Hunt Experience Maastricht >> Van 15 juli tot 23 augustus krijg je hier ook nog eens 10% korting op alle escaperooms!

 

Wil je meer tips voor activiteiten in Maastricht? Op onze facebookpagina blijven wij je de hele zomer tips geven voor uitjes in Maastricht. Like ons op de hoogte te blijven!

 

Voor een familieuitje, vrijgezellenfeest, romantische date, groepsactiviteit, personeelsfeest of bedrijfsuitje… in het mooie Maastricht vindt je altijd een geschikte activiteit voor een dagje uit.

Add comment