Escape Hunt

Teambuilding- Bedrijfsuitje in het Limburgse Maastricht

6 Escape rooms in Maastricht

Teambuilding Maastricht – Bedrijfsuitje Maastricht

 

Teambuilding Maastricht? Boek een escape room in Maastricht voor het spannendste en meest uitdagende teamuitje in Maastricht. Voor groepen tot 30 spelers.

De escape rooms van Escape Hunt Maastricht zijn de perfecte plek om uw teambuilding, bedrijfsuitje, teamuitje of management training te houden. Het spannendste teamuitje van Limburg!

6 Escape rooms bij The Escape Hunt Experience Maastricht Limburg

Opening Mei: 6 escape rooms in Maastricht Limburg

 

The Escape Hunt Experience Maastricht is bij uitstek de perfecte plek om uw teambuilding, teamuitje of management training te houden. Onze 6 escape rooms zijn spannend en uitdagend en vragen het uiterste van uw team die gedurende 60 minuten nauw samen moeten werken om te ontsnappen uit de escape room. Verhoog de teamspirit binnen uw team met een personeelsuitje naar onze The Escape Hunt Experience Maastricht. Gelegen in het historische centrum van Maastricht tegenover de Markt met haar historische raadhuis aan de Boschstraat.

Teams kunnen in groepen van 4 of 5 teamleden het spel spelen in één van onze 6 escape rooms – in 1 uur kunnen maximaal 30 medewerkers van uw bedrijf het spel gelijktijdig spelen.

 

 

 

Voordelen van een teambuilding evenement bij The Escape Hunt Experience Maastricht

  • Het spel duurt 1 uur – met uitleg – nabespreking en het nemen van de team foto bent u in ca 1,5 a 2 uur klaar. Een groot voordeel ten opzichte van andere teambuilding evenementen die vaak een hele dag in beslag nemen voor medewerkers en management teams die het al enorm druk hebben. Een veel gemaakte teambuilding fout is dat bedrijven veel te veel willen doen op één dag.
  • Wilt u uw teambuilding combineren en ook partners uitnodigen voor deze dag – dan biedt Maastricht meer dan genoeg mogelijkheden voor het invullen van het ladies programme in de tijd waarin u met uw team in onze escape room verblijft.
  • Het teambuilding event is eens wat anders dan raften in de Ardennen of een klimwand beklimmen. De nadruk ligt nu eens niet op het fysieke maar om de mentale bijdrage van alle medewerkers.
  • De verrassende uitstraling van The Escape Hunt Experience Maastricht brengt iedereen in een andere stemming. Geïnspireerd door de verhaallijnen en het feit dat het uiterste gevraagd wordt in creativiteit en het collectieve oplossingsvermogen leren teamleden elkaar heel anders kennen. Is het de stagiaire die met de ultieme ideeën komt of de directeur?
  • Gezonde concurrentie – wie van de teams weet als eerste te ontsnappen?

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt een fantastische manier om samenwerking en teambuilding te versterken. Klik hier om contact met ons op te nemen zodat we een op maat gemaakte offerte voor u kunnen opstellen die precies past bij de wensen van uw bedrijf.

Book Escape Room Maastricht

Add comment