Escape Hunt

Magisch Maastricht 2 december 2016 t/m  1 januari 2017

 

Er heerst magie in december in Maastricht tijdens Magisch Maastricht. De stad is schitterend verlicht en het Vrijthof is omgetoverd tot een schitterend kersttafereel met ijsbaan, kerstmarkt en bezoek van de kerstman. Bovendien staan er veel heerlijke kersts chalets met lekkernijen.

Magisch Maastricht

Vrijthof Maastricht

 

Van Sierraden, shawls tot een authentieke poffertjes kraam vind je op de Kerstmarkt. Daarnaast vind je op het Vrijthof de Make a Wish kerst wensboom voor de Hoofwacht.  Koop een transparante kerstbal – make a wish – en draag bij aan het goede doelDe schaatsbaan (maar liefst 900 vierkante meter) op het Vrijthof is dagelijks geopend van 10.00 – 23.00 uur. Culturele en creatieve activiteiten vinden op het Vrijthof plaats in de Spiegeltent “Le Bon Vivant”
Ook is reuzenrad dit jaar weer aanwezig – toren hoog boven de stad uit en geniet van het uitzicht op het schitterende verlichte reuzenrad.

Huis van de Kerstman
Op 7 december is de intocht van de Kerstman en vanaf dan neemt hij zijn intrek in zijn huis op het Vrijthof. Kom kijken hoe de Kerstman (en zijn elfjes) woont, werkt en slaapt en maak jouw ultieme kerstkaart foto. Entree: volwassenen € 2,- / kinderen gratis

Magische lichtroute

 

Volg de lichtroute in Maastricht en geniet van de kroonluchters op Plein 1992, de Markt, en het speciale lichtpad via de St. Servaasbrug. Je hebt er geen route voor nodig – volg de romantische en sfeervolle lichtjes en laat je verbazen.

Alle informatie over Magische Maastricht vind je op de website van de VVV

1 Comment

  • Coen
    on 13/03/2017

    Ziet er gaaf uit! Zeker de lichtroute ga ik bezoeken, lijkt me erg mooi en indrukwekkend om te zien.

Add comment