Escape Hunt

Herfstvakantie Maastricht – 14 t/m 22 oktober 2017

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Maastricht. Combineer je dagje uit in Maastricht met een escape room bij The Escape Hunt Experience, op de Boschstraat – hartje centrum Maastricht. De escape rooms zijn geschikt voor iedereen vanaf 11 jaar. Het niveau van de escaperooms wordt aangepast aan het gezelschap door middel van extra hints. Een escape room kun je makkelijk online boeken.

Natuurlijk is er in Maastricht nog veel meer te doen. Wij hebben een aantal herfstvakantietips:

Iedere zaterdag en zondag: Workshop Mergel bewerken
Een creatieve workshop van 2,5 uur waarin je kennis maakt met mergel. Tijdens deze workshop tover je dit makkelijk bewerkbaar gesteente om in je eigen kunstwerk.

 

Dagelijks t/m 5 november: Rondvaart over de Maas
Bekijk Maastricht eens vanaf een ander oogpunt – vanaf het water van de Maas. Rederij Stiphout biedt dagelijks verschillende bijzonder mooie rondvaarten aan.

 

 

Hele herfstvakantie: Kunstzinnige herfstactiviteiten in het Bonnefantenmuseum
Leer het museum kennen met gratis rondleidingen of leuke activiteiten waarbij je zelf aan de slag mag met kunst.

Hele herfstvakantie: festival jong! – theaterfestival
Doe mee, speel, droom, fantaseer en amuseer je in de herfstvakantie met alle artiesten tijdens theaterfestival – festival jong! Ook aan iedereen ouder dan 12 jaar is gedacht met een avondprogrammering – festival jong! XL

 

 

 

 

 

Hele herfstvakantie: Cinekid – filmfestival / 1 jaar Lumière Cinema
Kinderen kunnen tijdens het Cinekid filmfestival bij Lumière Cinema kennismaken en experimenteren met de toekomst van de digitale wereld en vertoont een reeks bijzondere kinder- en familiefilms. Ook bestaat Lumière Cinema 1 jaar – dat wordt natuurlijk groots gevierd met bijzondere films.

18 oktober – Mosasaurus speurtocht van Maastricht Underground
Ben je niet bang in het donker? Ga dan op avontuur in de Grotten Zonneberg van de St. Pietersberg! Aan de hand van tekeningen op de wanden en het volgen van cijfers wordt de weg naar de Mosasaurus duidelijk.

21 oktober – Halloween griezeltocht in de kazematten
Dit jaar worden de kazematten omgetoverd tot een Halloween decor waarbij je zelf de weg moet zoeken naar verschillende verhalenvertellers. Spannend!

Herfstvakantie in Maastricht

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Maastricht – tijdens de herfstvakantie én daarna! Op www.bezoekmaastricht.nl vindt je nog meer uitjes in Maastricht.

Fijne vakantie en hopelijk tot snel bij The Escape Hunt Experience Maastricht!

Add comment