Escape Hunt

Kortingscode escape rooms: 10% korting op een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht

 

Korting escape room Maastricht-10% korting Escape Hunt Maastricht

Wordt het een warme zomer of juist een typisch Nederlands natte zomer? Voor een zomers uitje bij The Escape Hunt Experience Maastricht maakt dit in ieder geval niet uit. Onze escape rooms zijn allemaal binnen (dus droog) én hebben airconditioning (dus lekker koel). Je kunt met alle weersomstandigheden bij The Escape Hunt Experience Maastricht terecht!

10% korting bij The Escape Hunt Experience Maastricht

Om de zomer te vieren hebben we de hele zomervakantie lang een extra kortingsactie voor onze escape rooms. Op iedere boeking krijg je 10% korting! Wij beloven je alvast een onvergetelijke middag of avond met onze live escape-ervaring in hartje centrum Maastricht. Die korting op de escape rooms is dan meteen mooi meegenomen om na de escape nog een terrasje te pakken in de gezellige en mooie binnenstad van Maastricht ?

De kortingsactie aanbieding geldt voor alle escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. We hebben 6 escape rooms, met 3 thema’s (The Missing Maiden, Deadly Family Affair, Shipwrecked on Cannibal Cove)  voor 2 tot 35 spelers. Boek je escape room korting met de speciale kortingscode.

 

Reserveren

Reserveren gaat makkelijk en snel via maastricht.escapehunt.com met kortingscode SUMMEREH17. Deze escape room korting is geldig voor boekingen tussen 15 juli en 23 augustus. Wacht niet te lang met reserveren, het zou toch zonde zijn als je deze escape room kortingsactie laat schieten! Korting niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Weet je nog niet welke escape room je moet kiezen of wil je meer informatie?
Bel / mail ons – T: +31 (0)6 44 111 455 of +31 (0)43 311 87 04 / @: [email protected]

Boek ook je Uitje Maastricht met korting zoals: Vrijgezellenfeest Maastricht met de kortingscode, dagje Maastricht met korting, Teambuilding met korting,  Kinderfeestje Maastricht met korting, vriendinnenuitje met korting, dagje uit met korting Maastricht.

Add comment