Escape room Maastricht

Het is lente in Maastricht! Een seizoen (hopelijk) vol zon, bloemen, fluitende vogels en natuurlijk extra vrije dagen! Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren… Allemaal extra vrije dagen en lange weekenden waardoor je tijd hebt om leuke dingen te doen samen met je gezin, familie en vrienden.

Zo’n lang weekend is natuurlijk de perfécte gelegenheid voor een uitje in Maastricht. Voor iedereen, jong en oud, avontuurlijk of relaxed, is er hier méér dan genoeg te doen. Veel activiteiten zijn buiten en toch weersafhankelijk. Gelukkig heeft The Escape Hunt Experience Maastricht escape rooms die bij alle weersomstandigheden geschikt zijn en voor iedereen vanaf 11 jaar leuk en uitdagend zijn.

Met Pasen is The Escape Hunt Maastricht geopend!

6 escape rooms – 3 thema’s


The Escape Hunt Experience heeft in totaal 6 escape rooms in 3 thema’s. Van alle thema’s zijn er 2 kamers. Ben je met een grotere groep, dan kun je dus in 2 dezelfde kamers tegen elkaar strijden. Er kunnen 35 personen gelijktijdig een escape room spelen. 

The Missing Maiden – Dé ultieme escape room om samen met je vriendinnen te doen

De Oostenrijkse actrice Charlotte Wolters verdwijnt vlak voordat ze in het huwelijksbootje stapt met Stefan Zaan. Weet jij het mysterie binnen 60 minuten op te lossen zodat Charlotte alsnog met Stefan kan trouwen?

Deadly Family Affair – Cluedo in real life

Na een uitbundig familiediner bij de schatrijke familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Een mysterieuze dood… Weet jij de oorzaak te achterhalen?

Shipwrecked on Cannibal Cove – spanning en avontuur voor het hele gezin

Na een woeste storm raakt het schip de Fortuyn van koers en leidt schipbreuk op een afgelegen eiland. Op dit eiland verdwijnen de bemanningsleden en het schip wordt geplunderd. Zorg dat je zo snel mogelijk van dit eiland af komt!

3 escape rooms in hartje centrum Maastricht

Escape rooms in het centrum van Maastricht

De escape rooms liggen midden in het centrum van Maastricht, vlakbij de markt. The Escape Hunt Experience Maastricht is omgeven door leuke terrasjes, restaurantjes en winkels. Deze zijn tijdens de extra vrije dagen van Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren ook allemaal geopend.

Wat ons betreft is een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht de ultieme tip voor een heerlijk lang weekend Maastricht of dagje uit in Maastricht. Reserveer een escape room in hartje centrum Maastricht en combineer de spanning en uitdaging van een escape room met al het andere moois en leuks dat Maastricht te bieden heeft. Kijk ook eens bij onze arrangementen voor meer leuke tips! 

Veel plezier met je gezin, familie en/of vrienden tijdens een dagje uit in Maastricht!

 

Add comment