Escape room Maastricht

ESCAPE & BEER

Tegenover The Escape Hunt Experience Maastricht ligt speciaal het eerste retro Belgisch speciaalbieren-café van Maastricht. De Gouverneur biedt een assortiment van 250 uiteenlopende Belgische speciaalbieren en een gastronomische keuken met verse streekproducten. Bij De Gouverneur kun je terecht voor een lunch of diner met typisch Belgische gerechten, maar natuurlijk ook voor een lekker speciaal biertje met een borrelhapje (binnen of op het grote terras). Op aanvraag zijn er ook groepsreserveringen en bierproeverijen mogelijk.

Wilt u genieten van een bierproeverij of diner na de escape? Via het online aanvraagformulier van De Gouverneur kunt u meer informatie opvragen en/of reserveren. Vermeld bij uw aanvraag dat het gaat om een arrangement i.c.m. een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Vanwege de drukte bij De Gouverneur en het feit dat wij geen inzicht hebben in hun agenda, is direct reserveren via The Escape Hunt Experience Maastricht niet mogelijk.

Belgisch speciaalbier-café De Gouverneur
Boschstraat 105a
6211 AW Maastricht
T.+31 (0)43 852 1125
E. [email protected]
W. https://www.degouverneurmaastricht.nl/ 

2 Comments

 • Kim janssen
  on 13/01/2020

  Kim Janssen
  [email protected]

  Is het mogelijk om een escape +beer te arrangeren voor 9 personen? En wat kost dit pp? Indien mensen geen bier lusten kan dit dan vervangen worden door wijn of fris?

  • Auteur
   maastricht
   on 01/02/2020

   De kosten van een Beer arrangement bij de Gouverneur bedragen € 17.50 pp voor een kleine proeverij

   Wat is een kleine proeverij?

   – 4 proefglazen speciaalbier.
   – Vers brood met huisgemaakt tapenade en olijven.

Add comment