Escape room Maastricht

Escape Room Cadeaubon van The Escape Hunt Experience Maastricht

 

Cadeaubon Escape Room MaastrichtGeef een escape room cadeaubon voor onze escape rooms in Maastricht. Het meest originele cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag! In super leuke flessenpost geschenkverpakking!

Een unieke cadeaubon voor je beste vriend, familie of collega’s. Geef een unieke belevenis cadeau – leuk om te geven en leuk om te krijgen en weer eens wat anders dan een bosje bloemen. De cadeaubon van The Escape Hunt Experience Maastricht komt in een unieke flessenpost geschenk verpakking – helemaal passend bij onze escape room Shipwrecked on Cannibal Island.

De escaperoom cadeaubon geeft recht op het spelen van een escape room in 1 van onze 6 escape rooms voor maximaal 5 personen en kost € 100.00 en is na uitgifte 1 jaar geldig. Onze escape rooms zijn 7 dagen per week geopend dus de ontvanger heeft genoeg keus om te bepalen wanneer hij de cadeaubon wil verzilveren.

Je kunt de flessenpost cadeaubon bij onze vestiging in Maastricht (op de Bosschstraat aan de Markt) kopen of via email bestellen. Bij verzending komen er € 5.00 verzendkosten bij. De flessenpost escape room cadeaubon wordt na betaling (hiervoor ontvangt u een betaalmail) verstuurd.

 

Escape room spelen in Maastricht kan ook in het Engels!

 

Wanneer er door omgeving Maastricht wordt gewandeld hoort men een mengelmoes aan taalsoorten. Hiermee wordt niet slechts het dialect bedoeld, maar juist de buitenlandse talen. Dat Maastricht naast mensen uit België (met name Lanaken, Tongeren en Bilzen) en Duitsland (denk aan Aachen) veel internationale mensen aantrekt is niet iets nieuws. Zo komen er ook genoeg mensen uit andere landen om het mooie Limburgse Maastricht te ontdekken. Je zou kunnen zeggen dat Engels de tweede taal van het culturele Maastricht is.

The Escape Hunt Experience Maastricht biedt om deze reden Escaperooms die voor zowel Nederlands- als Engelstalige gasten te spelen zijn. Speluitleg, hints en aanwijzingen zijn in alle kamers voorzien in het Nederlands én Engels. Onder andere het internationale kappersbedrijf Alterna Haircare, Vodafone, Philips en Maastricht University hebben ervoor gekozen om een (bedrijfs-)uitje bij onze Escaperooms te komen spelen vanwege de mogelijkheden om met grote groepen tegelijk te kunnen spelen, waarbij men ook Engelstalig kon puzzelen en communiceren.

troutist

Add comment