Escape Hunt Maastricht

Kinderfeestje Maastricht – Verjaardagsfeestje in een Escape Room

juli 6, 2017 by in category Blog, Escape Hunt Nieuws tagged as , , , with 0 and 0

Kinderfeestje Maastricht – Binnenkort jarig?
Vier je verjaardag gratis bij The Escape Hunt Experience Maastricht!

 

Kinderfeestje Maastricht (verjaardagsfeestje Maastricht) voor kinderen vanaf 12 jaar in een escape room is vanaf nu extra leuk! Als jarige vier je gratis je kinderfeestje!

Een verjaardag blijft een bijzondere dag. Op zo’n bijzondere dag trakteert The Escape Hunt Experience Maastricht. Alle jarigen kunnen op hun verjaardag gratis een escape room doen tijdens het kinderfeestje. Dat is nog eens een leuk uitje in Maastricht! Als de jarige op zijn of haar verjaardag een escape room komt doen, dan is dat voor de jarige helemaal gratis. De overige gasten betalen het reguliere tarief. Er is dus altijd 1 persoon gratis! 5 voor de prijs van 4 / 4 voor de prijs van 3 / 3 voor de prijs van 2

Wil jij graag je verjaardag gratis vieren bij de ultieme live escape ervaring in Maastricht? Boek dan een escape room – een stoer kinderfeestje in Zuid Limburg;  de actie geldt voor alle kamers. Onze ervaring is echter dat kinderen onze escape room Shipwrecked on Cannibal Island het leukste spel vinden.

Reserveren kan makkelijk en snel via de website. Om gebruik te maken van de verjaardagsactie* reserveer je voor 1 persoon minder dan de totale groep (de jarige is tenslotte gratis). Vermeld in het opmerkingen veld wie de jarige is en hoe oud hij is.

Alvast gefeliciteerd en hopelijk tot snel!

* VOORWAARDEN: 
– alleen geldig op je verjaardag, op vertoon van legitimatie
– alleen geldig voor de jarige – overige personen betalen regulier tarief
– reserveren voor 1 persoon minder dan de totale groep – bij opmerkingen noteren dat het om de verjaardagsactie gaat + naam en leeftijd van de jarige
– reserveren via de website 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add comment