Escape Hunt Maastricht

Escaperoom kortingscodes, promoties & kortingen

November 10, 2016 by with 0 and 0

Escape room Maastricht kortingscodes, promoties & kortingen

 

Op zoek naar een Escape Room korting? Op onze actie pagina vind je actuele deals, kortingscodes, aanbiedingen en acties voor onze escape rooms in Maastricht.

Gedurende het jaar hebben wij verschillende acties en promoties lopen met aantrekkelijke kortingen op het boeken van een escape room bij The Escape Hunt Experience Maastricht.

Actuele kortingen!

Bordspel Escape Room The Game

 

Bij aankoop van een Escape Room The Game spel ontvang je 25% op het boeken van 1 escape room

Ontvang van 1 oktober t/m 31 december 25% korting op een top Escape Room naar keuze bij aankoop van Escape Room The Game. Je ontvangt gedurende de actieperiode 25% korting bij een bezoek aan één van de door ons geselecteerde Escape Room locaties in Nederland.

De actie

Bij vertoning van het originele aankoopbewijs ontvang je gedurende de actieperiode 25% korting op de totaalprijs van 1 escape room bij een Escape Room boeking. Wanneer je een aankoopbewijs van het spel hebt, vul dan bij je boeking kortingscode THEGAME16 in.

De voorwaarden

  • Bij vertoning van het originele aankoopbewijs (kassabon/factuur) ontvang je 25% korting op 1 uur bij het boeken van max 1 escape room voor minimaal 3 personen
  • Er kan eenmalig worden deelgenomen aan deze actie.Er kan maximaal 1 aankoopbewijs ingeleverd worden per boeking.
  • Het originele aankoopbewijs van het spel (te koop bij oa Bol.com en Bart Smit) dient u te overhandigen op de speeldatum.
  • Kortingen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De actie kan tot 3 maanden na aankoop (aankoopdatum op de het originele aankoopbewijs) worden verzilverd. (Mocht u bijvoorbeeld op 31 december 2016 een Escape Room The Game kopen dan kunt u t/m 31 maart 2017 gebruik maken van de 25% korting)
  • Actiekorting alleen te verkrijgen op maandag t/m vrijdag en zondag onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Door deelname aan de winactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.